Mit tehetek még? Beszéljem meg vele?
Az egyik rokonomat verték kiskorában sohasem heverte ki és igen megmondta egy szép nyári este a szüleinek, hogy verték és ezzel kárt okoztak neki!
Szerintem a te esetedben már nem sokat számít, hogy mi volt, ha még gyereked is van.
Próbáld szebbé tenni a saját és a két lányod életét, zárd le a múltat. Mondd el anyukádnak a véleményedet és aztán felejtsd el az egészet, így csak a múlt perzsel folyamatosan, semmi értelme az egésznek! Főleg, hogy az életed is megoldódott, nem lett drogos, hajléktalan stb.
Majdnem hasonló az én helyzetemmel csak engem nem ütöttek,hanem a nevelőapám bántott mindennel.nem tudtam soha jót tenni.soha.mindig kiabált,mások előtt cikizett,hogy dagadt vagyok,( egyáltalán nem vagyok az) h milyenek a fogaim ...
Egyetemre jártam,szerettem de otthagytam mert csak azt hallgattam tőlük h csak viszem a pénzt otthonról,meg semmit nem ér h csak tanulok stb stb...Olyan is volt h kb 16 éves voltam és jártam színházba az iskolával.H kor indult a busz én elindultam 5kor mert elég messze lakunk,csini ruha,haj smink minden és a kapuból kiabált utánam h h álljak neki füzet nyírni..
Az én lelkemet annyira tönkre tették,hogy minden olyan dolognál amit nekem kellene elintéznem,elmondanom valakinek,rám tör a síró görcs.
És ez már nagyon elfajult...tegnap a párom kérdezett a gyerekkoromról de nem tudtam neki zokogás nélkül elmondani ..
Ha a páromnál vagyok vagy a párommal akkor teljesen nyugodt vagyok,semmi baj nincs,de amint jövök haza már gyomoridegem van ideges leszek ....
Mindemelett anya sosem állt ki mellettem,mondván h nem akar veszekedni az alkoholista férjével ...
Csak szegény 9 éves hugomat sajnálom,rá is hasonló élet vár....
És most minden esetre,arra törekszem,hogy legyen egy munkám és a páromhoz költözhessek!
Fel a fejjel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!