Mostmár akkor elkönyvelhetem hogy az öcsém meleg? Aztmondták elmúlhat, de még mindig tart. Van még halvány esély rá hogy megváltozik? A családom széthullik emiatt.18L
tizennény éves volt az öcsém amikor lebukott hogy a neten egy másik 14 éves fiúval cseveg, és persze a szüleink kifaggatták és kiderült hogy ezek egy "pár".... nah volt is perpatvar, de anyuék megbeszélték a másik gyerek szüleivel (micsoda "szerencse" a kölyök pont itt lakik pár kilóméterre -.-) hogy oldják meg. elvitték őket pszihológushoz és a doki aztmondta hogy elmúlhat, és ne tudaljdonítsunk sokat ennek a "kapcsolatnak", mert ilyen korban ez még annyira nem komoly. nah ez volt másfél éve.... azóta is együtt vannak, és anyuék teljesen kivannak bukva, pl úgy hogy anyukám már dolgozni sem akart menni emiatt, és ezért elvesztette a munkahelyét. a másik gyerek szüleit nem érdekli ez... szép kis szülők.... azoknak így jó.... de az én családom széthullik emiatt a dolog miatt. azon gondolkodtam hogyan lehetne talán egymásnak ugrasztani őket, és akkor talán végelehetne. ötletek? az öcsém is totál eltávolodott tőlünk, rengeteget van a másik gyereknél...
18L
Szóval az öcsédre fogod hogy széthullik a család?
Nem édesem, hanem többek közt miattad, mert egy sz.arkeverő szemét pi.csa vagy.
Ahogy már előttem sokan mondták - csak nekik adok igazat - ha tényleg szeretnéd az öcsédet és ismernéd a testvéri szeretetet akkor nem beszélnél úgy róla, mintha egy rakás sz.ar lenne.
Itt arról szól az egész, hogy NEKTEK jó legyen és mások előtt ti legyetek a tiszta-nagy-szent család. Az öcséd érzéseit lesz.arjátok és minden rossz okozójának állítjátok be.
Sajnálom őt, hogy ilyen családja van. Tudod sok meleg fiatalt kergettek öngyilkosságba, a hozzátok hasonló családtagok. Remélem ezt ti sem akartok tragédiát.
"szeretem őt, de"
ilyen nincs, a kettő együtt nem megy... de... -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!