Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mostmár akkor elkönyvelhetem...

Mostmár akkor elkönyvelhetem hogy az öcsém meleg? Aztmondták elmúlhat, de még mindig tart. Van még halvány esély rá hogy megváltozik? A családom széthullik emiatt.18L

Figyelt kérdés

tizennény éves volt az öcsém amikor lebukott hogy a neten egy másik 14 éves fiúval cseveg, és persze a szüleink kifaggatták és kiderült hogy ezek egy "pár".... nah volt is perpatvar, de anyuék megbeszélték a másik gyerek szüleivel (micsoda "szerencse" a kölyök pont itt lakik pár kilóméterre -.-) hogy oldják meg. elvitték őket pszihológushoz és a doki aztmondta hogy elmúlhat, és ne tudaljdonítsunk sokat ennek a "kapcsolatnak", mert ilyen korban ez még annyira nem komoly. nah ez volt másfél éve.... azóta is együtt vannak, és anyuék teljesen kivannak bukva, pl úgy hogy anyukám már dolgozni sem akart menni emiatt, és ezért elvesztette a munkahelyét. a másik gyerek szüleit nem érdekli ez... szép kis szülők.... azoknak így jó.... de az én családom széthullik emiatt a dolog miatt. azon gondolkodtam hogyan lehetne talán egymásnak ugrasztani őket, és akkor talán végelehetne. ötletek? az öcsém is totál eltávolodott tőlünk, rengeteget van a másik gyereknél...

18L

2013. márc. 28. 12:03
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
92%

"kedves" kérdező,

nem tűnik fel, hogy itt mindenki hülye, csak te vagy helikopter? nem az öcsédnek, hanem neked anyáddal lenne szűkségetek pszichológushoz, mert ott valami nem lesz rendben a fejetekben... én szóltam. (p.s. : borzasztóan elszomorít, hogy az öcsédnek ilyen anyja és testvére van, nagyon sajnálom őt)

2013. márc. 28. 14:34
 52/62 anonim ***** válasza:
93%

Ha igazán szeretnéd a testvéredet, akkor kiállnál mellette a szüleitekkel szemben, ha már ők nem nem fogadják el olyannak, amilyen.

Ha igazán szeretnéd a testvéredet, teljesen mindegy lenne hogy a nőket vagy a férfiakat szereti.

Ha szeretnéd a testvéredet, nem beszélnél róla ilyen stílusban 18 évesen.

2013. márc. 28. 15:14
 53/62 Glam Maarco ***** válasza:
95%

Az én anyukám is összetört, amikor elmondtam neki, hogy meleg vagyok.

Apám abszolút homofób volt, mindig a melegeket szidta. Mégis, mikor elmondtam az igazságot, ő volt az első, aki odajött hozzám és azt mondta, hogy akármilyen is vagyok, akkor is a fia maradok és támogatni fog engem.

Anyámnak kellett egy kis idő (kb. egy hónap) de elfogad engem. Bár fél, de erről nem ő, hanem a környezete tehet.

Nehéz volt nekem, pedig elfogadtak. El nem tudom képzelni, hogy a te öcsédben milyen feszültség lehet. Őszintén sajnálom őt, és kívánom, hogy minél hamarabb megtalálja a boldogságát!

22F

2013. márc. 28. 15:17
 54/62 anonim ***** válasza:
94%

Ha ez a kérdés flame,akkor inkább a kedves kérdező használja inkább másra a kezét.

Egyébként ti mi a jó franctól akarnátok szegény gyereket megvédeni?Mert ha egy 30 éves pasival lenne még meg is érteném,de így nem fér a fejembe.Az öcséd szerelmes,ennek kellene számítania nem annak,hogy meleg.Az,hogy anyád nem jár dolgozni az szimplán azért van mert egy hisztérika,fogadnék,hogy ájuldozik kínjában meg törölgeti a krokodilkönnyeit.Felfordul tőletek a gyomrom.

Szegény gyerek jobban jár,ha 18 éves kora után inkább elköltözik tőletek.

Te pedig fejezd be ezt a rinyálást,korod alapján felnőtt nő lennél de agyilag még egy majom is kenterbe verne.Sürgősen át kellene alakítanod a világnézetedet mert ennek az lesz a vége,hogy elveszíted az öcsédet.És erre nem az a megoldás,hogy egymásnak ugrasztod őt a párjával mert ezzel csak a saját se**fejségedet bizonyítanád.

A családod nem miatta hullik szét,hanem azért mert homofób parasztok vagytok.Gratulálok kislányom.Egyes.Leülhetsz.

2013. márc. 28. 16:34
 55/62 anonim ***** válasza:
83%
Ja,és a helyesírásod pocsék.Ha ilyen "érett" vagy 18 éves létedre mégis hogy van pofád mások felett ítélkezni?
2013. márc. 28. 16:42
 56/62 anonim ***** válasza:
93%
39 éves hetro férfiként szeretném megköszönni az összes eddigi válaszolónak, hogy bebizonyítottátok azt, hogy mégsem reménytelenül sötét ez az ország. Én meg voltam győződve róla, hogy a 1. kommentől homofób fröcsögés lesz a végéig, de riszpekt nektek a kiállásért a 8,9,17,25,31 és 46-os válaszokat jegyzőtől.
2013. márc. 28. 23:03
 57/62 anonim ***** válasza:
94%

Ejha, ekkora egyetértést még soha nem láttam itt a gyk-n, pedig olvasom rendszeresen már vagy 2 éve :)

Kérdező: a családod nem emiatt hullik szét, hanem soha nem is volt egyben. A látszatnak éltek. Az öcséd jól is teszi, hogy eltávolodik tőletek és oda megy, ahol szeretik.

Arra gondoltál már, hogy mekkora fájdalom az neki, hogy azokban nem bízhat, akikről azt hitte, hogy a legközelebb állnak hozzá? Óriási csalódás. Hamar fel kellett nőnie, pedig még csak gyerek.

Apropó felnőttség, anyukádnak látszólag ezt az állapotot nem sikerült még elérnie, hisztizik, mint egy óvodás.

2013. márc. 29. 03:26
 58/62 anonim válasza:
81%

Hehe, írtam volna én is nagy sebbel-lobbal de mivel látom hogy már 6 oldalnyi egyetértés van mögöttem, így csak annyit mondok hogy fontold meg ezeket a válaszokat és hogy én is egyetértek a többi hozzászólóval.

16F

2013. márc. 30. 15:48
 59/62 anonim ***** válasza:
86%
sztem a kérdező már nem olvassa a válazokat, lévén, hogy senki sem erősítette meg őt :D
2013. márc. 30. 17:58
 60/62 anonim ***** válasza:
100%

Micsoda egy sz*rkeverő ember lehetsz. Ha nekem anno ilyen nővérem lett volna, akkor tuti, hogy egy örök életre megutáltam volna őt.

16 éves az öcséd, és tényleg, ahogy azt már mondták, nehéz még eldönteni, hogy hetero/bi/meleg-e.

De hogy az öcsédet hibáztatni azért, mert anyád elvesztette a munkahelyét, ez már szánalmas. Felnőtt ember az ő felelőssége. Megviseli ez, mert féltheti az öcsédet. De nem ártana egy pszichológus neki, és ezt nem szemétségből mondom.

Bármit is tesztek, ne tegyetek olyat, hogy emiatt őt elveszítitek. Ő is ember, és főleg most szüksége lenne rátok, ahelyett hogy mocskolnátok őt meg bűnbaknak kiáltanátok ki.

És igen meleg vagyok, tudom miről beszélek.

2013. máj. 21. 23:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!