Mostmár akkor elkönyvelhetem hogy az öcsém meleg? Aztmondták elmúlhat, de még mindig tart. Van még halvány esély rá hogy megváltozik? A családom széthullik emiatt.18L
tizennény éves volt az öcsém amikor lebukott hogy a neten egy másik 14 éves fiúval cseveg, és persze a szüleink kifaggatták és kiderült hogy ezek egy "pár".... nah volt is perpatvar, de anyuék megbeszélték a másik gyerek szüleivel (micsoda "szerencse" a kölyök pont itt lakik pár kilóméterre -.-) hogy oldják meg. elvitték őket pszihológushoz és a doki aztmondta hogy elmúlhat, és ne tudaljdonítsunk sokat ennek a "kapcsolatnak", mert ilyen korban ez még annyira nem komoly. nah ez volt másfél éve.... azóta is együtt vannak, és anyuék teljesen kivannak bukva, pl úgy hogy anyukám már dolgozni sem akart menni emiatt, és ezért elvesztette a munkahelyét. a másik gyerek szüleit nem érdekli ez... szép kis szülők.... azoknak így jó.... de az én családom széthullik emiatt a dolog miatt. azon gondolkodtam hogyan lehetne talán egymásnak ugrasztani őket, és akkor talán végelehetne. ötletek? az öcsém is totál eltávolodott tőlünk, rengeteget van a másik gyereknél...
18L
Mi közöd hozzá, hogy ő kivel és milyen életet él? Nem kell belegondolnod, de attól még, hogy homokba dugjátok a fejeteket, ő igenis fog szexuális életet élni.
Nem fogod fel, hogy ezzel, hogy az öcsédet teszitek bűnbakká, megkeserítitek mindannyiótok életét? Anyád ne öcsédet cibálja dilidokihoz, ő menjen pszichiáterhez, mert szerintem alapból nagy gondok vannak nála agyilag, aminek semmi köze ahhoz, hogy öcséd meleg vagy sem.
Fogd fel: normális szülő ELFOGADJA a gyerekét. Nem pedig ráfogja, hogy miatta hullik szét az életem, miatta vagyok egy nagy kalap szar. Anyádat látatlanban is szánalmasnak tartom.
Öcsédnek támogatásra lenne szüksége, nem erre, amit ti műveltek. Remélem, mihamarabb kiszabadul a környezetéből.
Inkább azt kéne vele éreztetni hogy elfogadjátok,és nem pedig hibáztatjátok mindenért...
Neked ez a dolog undorító...de belegondoltál hogy aki meleg annak meg a ffi-nő kapcsolat az undorító esetleg???
"azért neki sem jó így én emlékszem még mikor egy éve ott sírt anyukám vállán hogy ő nem akar ilyen lenni.... és amúgy még nincs 16, még csak 15 egészen májusig...."
Ez azért volt, mert az első reakciója a meleg fiatalnak magának is az, hogy fél, illetve kinek kevés, kinek sok idő kell, hogy elfogadja saját magát.
Mivel nekem vannak meleg ismerőseim, tudom, hogy megy ez. Némelyikük évekig őrlődött magában, szégyellte az érzéseit. Majd belátta, hogy nem nyomhatja el, muszáj elfogadnia magát, és azóta boldog.
Öcséd vélhetően elég hamar és fiatalon lezárta magában a dolgot.
A sírását nem rejtett segélykiáltásnak kell felfogni, hogy most nektek őt ki kell gyógyítanotok... -.-
És miért nem akar szerinted ilyen lenni?
Talán mert érzi, hogy a saját családja is szégyelli és utálja emiatt?
De elsősorban neki meg kell barátkozni azzal, hogy ő ilyen. Pont. Kész. Úgy tűnik, neki ez nagyjából sikerült az elmúlt másfél évben. És hidd el, neki volt a nehezebb, mint nektek! Ti siránkozhattok, kapkodhattok a szívetekhez, hogy most az öcséd miatt minden tönkremegy, neki kellett nap mint nap megküzdeni ezzel.
Bár szerintem ezt neked hiába is magyarázom, túl buta és tudatlan vagy. Minden szavaddal ezt bizonyítod.
Ismerek 6 meleg srácot, kettő közülük öcséd korabeli, és mivel őszintén átbeszéltünk mindent, tudom, milyen érzések kavarogtak bennük.
Igen, ez a különbség: sosem látott, netről ismert srácok hozzám fordulhattak bizalommal. Te meg a saját öcsédet elítéled. Látod, ez szomorú...
Kérdező,nem szeretnélek megbántani,de neked és anyukádnak baj van a fejetekben.Gyönyörű család vagytok!
Szegény öcsédet sajnálom!
Gondolj egy kicsit a helyzetébe!Nálatok nincs megértés,empátia,stb.
Az "ezek egy pár" szóhasználatod,pedig téged minősít!
Undorító és lekezelő vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!