Mennyi az esély arra, hogy egy nagyon halvány pozitív teszt után lesz erősebb 2. csík és nem lesz negatív?
A halvány csík is csík.Az enyémre külön rá is volt írva hogy a halvány csík is pozitívat jelent.
Gratulálok :)
Nekem úgy volt, hogy múlt héten csütörtökön volt egy kis vérzésem (1 nappal korában jött), de fura volt, mert nagyon kevés és görcs nélküli volt. Aztán nem akart leesni a hőm és ezért most ezen a héten kedden teszteltem ezt a nagyon halvány pozit. De azóta leesett a hőm alaphőre! Viszont vannak furcsaságok...pl. feszít a hasam és kicsit émelygek.
Tehát ha nekem ez tényleg baba, akkor miért ilyen későn lett halvány pozi? Ezt akkor vehetjük úgy, hogy teszteltem egy halvány pozit nemvárt után 4 nappal. Ovuláció után 18. napon!
Gratulálok! Babát vársz!
Nekem is így volt! már egy hét után (még a teszt sem mutatott semmi), éreztem, hogy babánk lesz. Mindenki hülyének nézett, hogy nem lehet ilyenkor még semmit érezni. Én éreztem, te is érzed! Ebből baba lett! :)
Köszönöm szépen, igen, érzem hogy kisbabám van.
Csak nem értem, miért nem erősödik a csík. Ma is teszteltem, most facelle teszttel és rettentő alig látható 2. csík megjelent rajta, de most időn belül.
A hőm ma megint felugrott 36,8-ra. Néha puffadok, pukizok, kicsit émelygek, néha enyhe szúró érzetem van a méhemnél, és ami a legfeltünőbb a számomra, hogy nagyon bő vizes folyásom van, ami ilyenkor rám soha nem jellemző.
Köszönöm, de már rég be kellett volna ágyazódnia!
Vagy olyan lehet, hogy hamarabb megfogan és csak későbbre ágyazódik be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!