Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mostmár akkor elkönyvelhetem...

Mostmár akkor elkönyvelhetem hogy az öcsém meleg? Aztmondták elmúlhat, de még mindig tart. Van még halvány esély rá hogy megváltozik? A családom széthullik emiatt.18L

Figyelt kérdés

tizennény éves volt az öcsém amikor lebukott hogy a neten egy másik 14 éves fiúval cseveg, és persze a szüleink kifaggatták és kiderült hogy ezek egy "pár".... nah volt is perpatvar, de anyuék megbeszélték a másik gyerek szüleivel (micsoda "szerencse" a kölyök pont itt lakik pár kilóméterre -.-) hogy oldják meg. elvitték őket pszihológushoz és a doki aztmondta hogy elmúlhat, és ne tudaljdonítsunk sokat ennek a "kapcsolatnak", mert ilyen korban ez még annyira nem komoly. nah ez volt másfél éve.... azóta is együtt vannak, és anyuék teljesen kivannak bukva, pl úgy hogy anyukám már dolgozni sem akart menni emiatt, és ezért elvesztette a munkahelyét. a másik gyerek szüleit nem érdekli ez... szép kis szülők.... azoknak így jó.... de az én családom széthullik emiatt a dolog miatt. azon gondolkodtam hogyan lehetne talán egymásnak ugrasztani őket, és akkor talán végelehetne. ötletek? az öcsém is totál eltávolodott tőlünk, rengeteget van a másik gyereknél...

18L

2013. márc. 28. 12:03
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
96%
Te nem akarsz neki jót! Neki nem jó ha nem lehet boldog , belegondoltál már mekkora nyomás van rajta , hogy milyen lehet neki? Benned nincs szeretet, öntudatlanul tengeted a minden napjait anélkül hogy egyszer s gondolkodni kezdenél. Mit szólnál ha a világban a legtöbben melegek lennének Te meg heteró , de a családot azt akarná hogy lányokkal legyél?? egy hülye feltevés hátha igy jobban átérzed , bár attól félek nincs remény. Egyébként nagyon örülök a kommenteknek , azt hittem mindenki hülye b***zni fog , büszke vagyok rátok :)))
2013. márc. 28. 12:36
 22/62 anonim ***** válasza:
96%
Igen, az tény, hogy a kamaszkor lezárultáig alakulhat a szexualitása. Csakhogy nem úgy, hogy a hasonszőrű takonypóc nővére összeugrasztja az aktuális barátjával, és megpróbálja rátukmálni egy lányismerősét. (Az se gyenge, hogy egy 16 éves csajt összehoznál egy meleg sráccal, remek élménye lesz majd az első nagy szerelmi csalódás, amikor a fiúja lelép mellőle egy sráccal... Biztos hamar kiheveri, és normális, bizalmon alapuló párkapcsolatot alakít ki egy másik fiúval.)
2013. márc. 28. 12:36
 23/62 anonim ***** válasza:
95%

Ha nem bírjátok, akkor fogadd el, a gond veletek van!

NEM, ismétlem: NEM tudsz heterót csinálni belőle! 18 éves korig kialakulóban van a szexualitás. Ez így nem igaz! Nem mindenkire igaz!

Ha öcséd már 14 évesen tudta, hogy pasival akar lenni, az NEM FOG VÁLTOZNI!!! Hiába hozod össze lányokkal! Ez egy agyrém!

2013. márc. 28. 12:37
 24/62 anonim ***** válasza:
96%

1. Te nem az öcsédet szereted, hanem azt, akit elképzeltél öcsédnek.

2. Megmenteni senkit nem lehet, főleg nem saját magától.

3. Ti nem az öcsédnek akartok jót, hanem magatoknak. Mert kizárólag nektek lenne kényelmesebb, ha az öcséd a lányokat szeretné.

2013. márc. 28. 12:38
 25/62 anonim ***** válasza:
95%
Persze, a szexuális orientáció pont olyan mint az oviban a menza, tukmáljuk a tökfőzeléket, előbb-utóbb biztos megszereti a szerencsétlen kölök. A ti affinitásotokkal tuti macsó heterót fogtok faragni belőle szerintem max. 2 héten belül. (ja, hogy eddig sem sikerült? Istenem, ilyen a szórás...)
 26/62 anonim ***** válasza:
94%

Ti csak a saját szemszögeteket nézitek. Anyád egy rinyálós mártír, akinek az egész élete azon múlik, hogy a fia meleg vagy sem.

Te pedig hozzá hasonlóan primitív vagy.

Mi lenne, ha kicsit az öcséd szemszögéből látnád a dolgokat?

27/62 anonim ***** válasza:
64%

A család miattatok hullik szét, mert nem tudjátok helyén kezelni ezt a dolgot... ő ilyen lett, na bumm, ez van... ugyanúgy ember...

Ha mélyebben belegondolsz a szüleidet kéne "hibáztatni", mert ez már az anyaméhben kialakul, "rosszul rakták össze"...

2013. márc. 28. 12:39
 28/62 anonim ***** válasza:
95%

NEm olvastam végig a kommentemet, de ez szúrta a szemem:

"a másik gyerek szüleit nem érdekli ez... szép kis szülők.... azoknak így jó.."

Szép kis szülők?! Igen, azok, mert elfogadják a fiúkat úgy ahogy van.

Az öcséd nem egy beteg ember. Genetikailag lett így kódolva, és ez nem egy olyan dolog amit ki lehet nevelni az emberből.

El fogjátok őt veszíteni azzal, hogy ennyire ellene vagytok. Ahelyett, hogy örülnétek a boldogságának. A melegeknek nagyon nehéz lehet megbírkózni ezzel és ismerkedniük se lehet túl könnyű. Ő pedig talált egy fiót, akivel már régóta együtt van, és ebből következően biztosan boldog is vele.

Szerencse, hogy legalább a barátja szülei normálisak és ott együtt lehetnek.

2013. márc. 28. 12:39
 29/62 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező, azt azért vedd észre, hogy a leírás alapján még az öcséd a legnormálisabb a családban( ő legalább tudja, hogy mit akar és nem akar benneteket megváltoztatni).

Ha szeretitek fogadjátok el a másságát. Ha változni akar akkor változni fog (de a ti véleményeteknek ehhez semmi köze).

2013. márc. 28. 12:41
 30/62 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező, számold már össze, hány komment áll a te véleményed mellett?

Egyetlen egy... Bár azt még az az egyszerű emberke is kifejtette, hogy átnevelni nem lehet.

Nem kéne elgondolkodni? Jaj, bocsánat, nektek nincs MIVEL!

2013. márc. 28. 12:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!