Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van rá valami halvány esély hogy egy a szintemnél lényegesen jobb csajjal összejöjjek?
Bazz... lehet én vagyok prűd, de eszembe nem jutna fb-t cserélni. Telefonszámot okés, azt megtehetem, hogy nem veszem fel, vagy kikapcsolom, megszüntetem, stb... De az, hogy tali után fb-re felvegyem, aztán ott esetleg dumáljak vele. NEM! NEM! NEM! és NEM!
Válaszolva a kérdésre... HADITERV?! Te be vagy b.szva? Csináld azt amit eddig, mert "bejövős" aztán meghúzod, vagy kapcsolatot létesítesz vele. ;) Hajrá!
F/16
ne randival kezdd, akkor nincs esélyed ha sokkal jobb a nő.
tudom, minden pasi betegesen f.sik a barátzónától de ha nagyon fullos a nő akkor így több az esélyed, ha megcsillogtatod a belső értékeidet.
mert ha most randira hívod, mi lesz? egy kedves aha, persze majd valamikor-ral lelép esetleg és többet nem látod chat-en, az meg senkinek sem jó
egy csaj, aki látta ezeket a szépséges barátnőinél
"Hát mostanában nagyon facen van minden,vagy elfogadjátok,vagy nem."
6 milliárd emberből (lehet már megvan a hét) 1 milliárd a fészbúkfelhasználó, van több ismerősöm, akinek van 2 is, meg kamu is... Szóval még nincs nagyon facen minden. Ez csak a nyugati k*rvára kicivilizált kultúra, melyben a lényeg, hogy minél több információt gyűjtsenek az emberekről, stb..... tartom, hogy továbbra is a telefon, abból ha kiveszem az aksit legalább nem hallgatható le :PP
Ha úgy gondolod, hogy a nő egy jobb kategória, illetve ha önbizalom hiányos vagy, akkor nem fog sikerülni. Mert azt hiszed magadról.
Ha elhiszed, hogy összejöhet (amihez önbizalom kell) akkor akár össze is jöhet (lehet, hogy nem - de az énképeden ez nem kell, hogy változtasson).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!