A helyzetem a következő: Tegnap este halvány pozitív volt az ovutesztem, de azért összebújtunk! Van esély? Többi lent!
Figyelt kérdés
Legközelebb holnap este tudunk találkozni, viszont a hőm ma esett le 36,5-ről 36,3-ra! Ez a peteérést jelezheti, az tuti! De akkor jókor vagyunk együtt? Aki profi ebben a témában, írja le legyen kedves, hogy van-e esély a babára?2012. jún. 1. 08:31
1/7 anonim válasza:
Azt nem mondom, hogy profi vagyok, de már egy jó ideje méregetem magam.
Onnantól kezdve, hogy az ovuteszted pozitívat mutat, van kb 24-36-48 órátok. Tehát bőven benne van az időben.
Nekem is volt, hogy az ovutesztem néha gyengén néha pedig erősen mutatott pozitívat...ez nagyon függ attól, mikor méred meg.
Sok sikert!
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2012. jún. 1. 09:12
3/7 anonim válasza:
Ha ma esett le a hőd, akkor holnap hajnalban kell az ovulációdnak lenni. Ha holnap reggel a hőd magasabb, tehát megemelkedett, akkor azt jelzi, hogy megvolt az ovulációd. Ma este lenne jó összebújni és a tegnap esti összebujásotok jól volt időzítve.
A következő alkalmat se hagyjátok ki!!!!
Nagy esélyetek van!!!!! Hajrá :) Holnap este kapd el a párodat :)
4/7 A kérdező kommentje:
: ) Úgy lesz, köszi!
2012. jún. 1. 09:28
5/7 anonim válasza:
Hogy lehet egy ovuteszt halvány+? Akkor számít +nak, ha ugyanolyan erős, vagy erősebb a teszt csík, mint a kontroll csík!
6/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Igazad van, és köszönöm is, mert megnyugtattál. A halvány pozit ezek szerint annak vettem, hogy még nem erős a csík. Elvesztem volna nélküled a tesztek birodalmában. Köszi mégegyszer. Nem vagyok elkésve! Hurrá!
2012. jún. 1. 14:19
7/7 anonim válasza:
Igazán nincs mit, Kedves Kérdező! Örülök, ha segíthettem! Mielőbbi babavárást kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!