10 percen belül halvány pozi teszt mensi előtt?
Figyelt kérdés
2012. máj. 24. 13:31
1/15 anonim válasza:
Szia.
Ha tíz percen belüli,akkor lehet akármilyen halvány is GRATULÁLOK!
2/15 A kérdező kommentje:
Innovacon 10es teszt és ma a reggeli is meg amit 1kor csináltam az is ugyan olyan...még 4 nap a mensiig.jajj bár igaz lenne:))most kellene mensi után petevezeték átjárhatósági vizsgálatra mennem..
2012. máj. 24. 13:36
3/15 anonim válasza:
Nagyon-nagyon szorítok neked, hogy baba legyen.! Nekem egyébként mind a kettő gyerekem csak 10-15 perccel későbbi halvány pozitívak voltak még a nem várt napján is. Amikor nem volt baba a dologban akkor 10-20 perc után sem történt semmi.
4/15 anonim válasza:
Szia.Vegyél clear blue tesztet.Az a legjobb!
5/15 anonim válasza:
De jó!!!! Légszí tedd fel a képét!!!! Gratulálok!!!!
6/15 A kérdező kommentje:
Nekem is nagyon jó ha igaz:))nagyon boldog vagyok,lennék..reggel csinálok megint egy 10est és egy 25öst is, és felteszem, melo helyen vagyok:((
2012. máj. 24. 14:27
8/15 anonim válasza:
Sziasztok!
Én is ma teszteltem pozitívat, 2 nappal vagyok a nemvárt előtt. 10-es One step teszttel délután. Nem egyforma a 2 csík, de nagyon szépen látható. Remélem, minden rendben lesz ezután. Gratulálok a pozitív teszthez!
9/15 A kérdező kommentje:
Szia!
Köszi és remélem mind kettőnknek erősödik a csík:)Mikor csinálsz másikat? feltudod tölteni?Én reggel töltök:)
2012. máj. 24. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!