Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Erősödött a csíkom? (kép)

Erősödött a csíkom? (kép)

Figyelt kérdés

Tegnap volt a nemvárt napja. A képen az első kettő a 13. dpo reggeli, a következő kettő tegnapi, vagyis a 14. dpo hajnali, és az utolsó kettő a ma éjszakai, vagyis a 15. dpo.

A tegnapin látom, hogy erősebb, de a mai miért ilyen halvány megint? :(

[link]

Valami baj van?:( Ti mit gondoltok? Nagyon félek, nehogy valami baj legyen a babámmal, olyan régóta vártunk rá :(

Meg eddig majd'leszakadt a cicim, annyira fáj, sirni tudtam volna. De monstanra enyhült egy picikét, még most is fáj, de már nem annyira. Más tünetem, meg nem volt.

Csináltam egy clearbluet is, kiváncsi voltam mit ír ki:

[link]

Segítsetek Lányok, mit gondoltok???

2012. ápr. 26. 07:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Szerintem ne aggódj!Inkább várj pár napot és addigra biztos,hogy erösebb lesz.Egyébként az eddigi teszteken is egyértelmű a 2. csík,szerintem felesleges naponta tesztelni!

Gratulálok!:)

2012. ápr. 26. 07:16
 2/19 anonim ***** válasza:

X-epil, ugye?

Nekem még halványabbak voltak, most már 18 hetes vagyok!

Gratulálok! :)

2012. ápr. 26. 07:23
 3/19 A kérdező kommentje:
Igen, x-epil. Ezek nem erősödnek? De akkor a cicifájdalmam miért múlt el ? :( Eddig minden nappal jobban fájt, most meg alig :((
2012. ápr. 26. 07:24
 4/19 anonim ***** válasza:
Ne stresszelj rá ennyire inkább élvezd ki minden pillanatát. Minden rendben lesz. Gratulálok!
2012. ápr. 26. 07:40
 5/19 anonim ***** válasza:
Nyugi jöhet még a cici fájdalom és még más is. A tesztek pozitívak az x-epil nekem se volt erősebb és már 14 hetes vagyok. Ne idegeskedj rendben van/lesz minden.
2012. ápr. 26. 08:03
 6/19 anonim ***** válasza:
Szerintem van egy határ amin túl már nem lesznek erősebbek a csíkok. Nagyon szép pozitívak a tesztjeid. Nyugodj meg!
2012. ápr. 26. 08:08
 7/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a bíztatást! Igen, remélem, hogy így van, sőt bízom benne!!! :)))

Lehet, hogy azért múlt el a cicifájdalom, mert tegnap is, meg tegnapelőtt is bevettem egy panadolt? Muszáj volt, mert be van durranva a fogam, és ma tudok csak elmenni fogorvoshoz. Lehetséges, hogy ezért enyhült picit? Mert a fogam is jobban van :))

2012. ápr. 26. 08:12
 8/19 anonim ***** válasza:
49%
Komolyan mondom nem értem a kérdezőt!86 tesztet csinál, mind pozitív.A digitális kimutatja, hogy kb. hány hetes.És azon aggódik,hogy erődödtek e a csíkok?:OCsak azért nem értem, mert rengetegen vannak akik csak szeretnének ehhez hasonló teszteket látni, vagy kicsit halványabbakkal is beérnék.....Megmondom őszintén, dicsekvés-jelleget érzek a kérdésben, hogy a kedves kérdező -Majd én megmutatom, milyen szép tesztjeim vannak- teszi fel az elég egyértelmű válaszokkal rendelkező kérdését.Igen, kedves kérdező, terhes vagy!Mit kell azon aggódnod,hogy fáj a cicid vagy nem?Örülj a csíkoknak, a babának, élvezd a terhesség minden percét!Ne a csíkokon meg cicin aggódj!
2012. ápr. 26. 08:27
 9/19 A kérdező kommentje:

Nem dicsekszem!!!!!!

Én is igy gondoltam, mikor még nem voltak pozitív tesztjeim, hogy csak legyen egy halvány, és utána megnyugszom.

De ez egyáltalán nem így van!!!

Mindig a következő dologtól fél és izgul az ember, most úgy érzem. Hiába van pozitív tesztem, nagyon boldog vagyok, csak izgulok, hogy minden rendben legyen. És annyi rosszat olvasok evvel kapcsolatban, hogyha nem erősödik, akkor nem fejlődött tovább, és a többi. És tudom, hogy nem szabad ilyenekre gondolni, próbálom is magam ehhez tartani.

De félek, hogy mi lesz az UH-n, hogy rendben lesz e mindene, dobogni fog e már a kicsi szive.

Jajj bocsánat, most nézem, hogy a teherbeeséshez tettem fel a kérdést, elnézést kérek :( Nem ide akartam, hanem a terhességhez, csak sokáig próbálkoztunk, és megszoktam már ezt a teherbeesés címszót!

Ne haragudjatok, senki szívét nem akartam fájdítani, és nem dicsekvésből tettem fel a kérdést, hanem mert aggódom!

Nem akartam senkit megbántani evvel!

2012. ápr. 26. 08:35
 10/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem fölösleges aggódnod, nagyon szépek a tesztjeid, a tünetek meg jönnek és mennek, akár egyik napról a másikra.

Hát igen, nekem is szívszorító ilyen kérdéseket olvasni ekkora pozitív tesztekkel mert még nekünk sem sikerült, lassan már egy éve, de tudok más boldogságának örülni és ilyenkor kicsit álmodozom, hogy talán most nekünk is sikerül majd és lesz ilyen szép tesztem.

Az előző válaszadó bunkó volt, mert lehet hogy majd ő is felrakja az egyértelmű pozi tesztjét és megkérdezi hogy tutti pozi? csak azért, hogy mások dícsérjék kicsit és örüljenek vele.

Gratulálok és vigyázz magatokra, próbálj nyugodt lenni és pozitívan gondolkodni.:)

2012. ápr. 26. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!