Tegnap voltam ügyeleten mert erősődött a barnázás. Járt már valaki igy?
Én 7-8 hetesen barnáztam kb. 1 hétig, minden nap egy kicsi folt. Nem voltam vele orvosnál, mert nem gondoltam, hogy gond lehet, főleg, hogy semmi görcsöm meg ilyesmi nem volt, sőt még csak nem is kíméltem magam, elég rohangászós munkahelyem volt. Mire eljutottam az orvoshoz, addigra már elmúlt, és a babával is minden rendben volt. Mostani fejemmel már valószínű, hogy én is elmentem volna orvoshoz, de hál istennek így sem volt probléma.
Viszont te megkaptál minden segítséget ahhoz, hogy megmaradjon a baba, ha teheted pihenj és kíméld magad, és minden rendben lesz!
Köszönöm szépen a biztatást,ezek elég jo hírek. Én is mindent megteszek,persze az ember nem nézhet ki ugy mint egy jeti ugyhogy a fodrász meg a kozmetika szerintem belefér még a mászkálásba.
Gratulálok nektek. További szép napot.
Én inkább feküdnék... Ettől jóval kevésbé barnáztam, csak pár csepp volt egy napig, mégis két hét fekvésre lettem "ítélve".
34 hetes kismama
Javítok: Sogórnőm 1 - 1 ilyen alkalommal 4-5 napig vérzett. Nem 11 ilyen....
Utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!