Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon halvány teszt napok...

Nagyon halvány teszt napok múlva sem erősödött, mitől lehet?

Figyelt kérdés
Csináltam tesztet a 28. napon, nagyon halvány volt, ezért megismételtem a 32. napon, de semmit nem erősödött. Utrogestant használok alacsony progeszteron szint miatt, az esetleges fogantatás óta 14 nap egész biztos eltelt már. Közben a 25-30 nap között beteg voltam, 38 fokos lázzal, orvosi javaslatra algopyrint szedtem. Szerintetek mitől lehet ez? Mit csináljak?
2012. febr. 27. 15:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Én a kimaradt mensi napján teszteltem szintén halványat, aztán 2 naponta csináltam még, hogy erősödik e.Sajnos nem. Mire a hatodik héten lettem volna mentem dokihoz. Sajnos aznap már barnáztam. Az ultrahangon nem látott terhességet, viszont a véremben ott volt a hcg. Annyit mondott, hogy valmi elkezdődött,de nem lett belőle terhesség. Rá 2 napra erősen meg is jött:((Reméljük nálad más a helyzet, szerintem menj dokihoz csinálnak labort és minden kiderül! Drukkolok!
2012. febr. 27. 16:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Nézess szerintem egy hcg labort, az pontosabb választ fog adni!
2012. febr. 27. 18:37
 3/7 A kérdező kommentje:
Azt mibol nezik? Ver vagy vizelet? Hazi orvos adhat beutalot vagy csak nogyogyasz?
2012. febr. 27. 18:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Vérből, és nálunk bármilyen orvos adhat rá beutalót. :)
2012. febr. 27. 18:54
 5/7 anonim ***** válasza:

2 naponta erősödnie kellene szemmel láthatóan.

Nekem 28.nap halvány volt és 30.nap egyforma piros mind a két csík.

Ugyanazt a fajta tesztet használtad?

Mert ha először egy 10-es érzékenységűt használsz azután meg egy 20-ast akkor egyforma halványak lehetnek.

2012. febr. 27. 20:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ha eltelt 4 nap, akkor ott már bármilyen érzékenységű teszttel erősnek kellene lennie.

Mindenképp orvoshoz fordulnék, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba, és megmondja, mi is van most...

Legjobbakat!

2012. febr. 29. 13:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem még 5.hét 2 naposan is ugyanolyan halvány volt mint elsőre és sajnos nem is maradt meg,8. héten már nem volt szívhang,de ez én vagyok nálad lehet minden rendben lesz.
2012. febr. 29. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!