Kismamik! Nektek nem erősödött meg a szőrötök? (bárhol a testeteken)
Figyelt kérdés
Nekem soha nem volt szőr a hasamon,max ilyen pihe szerű.Fél időben vagyok,és feltűnően szőrösebb a hasam.Volt így más is?Mitől?Hormon változás talán?2011. febr. 9. 19:24
1/12 anonim válasza:
DE! Főleg a hasam szőrösödik. :-) De tényleg.
2/12 anonim válasza:
Ez érdekes nekem is csak a hasam. :-)))
3/12 anonim válasza:
Nekem is szőrös lett a hasam.:) Úgy nézek ki mint egy pók. Szerencsére szőke vagyok, úgyhogy nem olyan feltűnő, meg azért remélem a szülés után elmúlik...
4/12 anonim válasza:
Nekem is a hasamon látszik a legjobban. 36 hkm
5/12 anonim válasza:
szia
nekem még 1-2 szál bajusz is befigyelt, hát azt hittem hanyatt esek.
Amúgy ami nem gázos helyen van azt ne piszkáld, kihullik majd, persze ami gázos azt én is kihúztam
7/12 anonim válasza:
Nekem is a hasamon a pihék lettek erősebbek, hosszabbak. Ugyanolyan kis szőkék maradtak, de látszódtk, nem is kicsit. 10 napja szültem, amióta visszament a hasam, észre sem venni. Szóval hamar elmúlik, ne aggódj :)
8/12 anonim válasza:
Én konkrétan jeti lettem:) megerősödött a szőröm majdnem mindenhol+ a nyakamon is nőtt egy pár sötét,az első fiamnál is igy volt most is fiam lesz! És a megoldás gyanta ezerrel:D
9/12 anonim válasza:
Nekem is a pocakomon nőttek meg,és erősebb színben pompáznak! :D
25 hetes kismama
10/12 anonim válasza:
Nekem sötétedett a szőrőm. A legrosszabb az, hogy az arcomon lévő pihék is, így olyan volt kicsit, mintha pajeszom lenne. (Azért ennyire nem volt gázos:)) Én leszedtem a szőrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!