Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Erősödött a csíkom? (kép)

Erősödött a csíkom? (kép)

Figyelt kérdés

Tegnap volt a nemvárt napja. A képen az első kettő a 13. dpo reggeli, a következő kettő tegnapi, vagyis a 14. dpo hajnali, és az utolsó kettő a ma éjszakai, vagyis a 15. dpo.

A tegnapin látom, hogy erősebb, de a mai miért ilyen halvány megint? :(

[link]

Valami baj van?:( Ti mit gondoltok? Nagyon félek, nehogy valami baj legyen a babámmal, olyan régóta vártunk rá :(

Meg eddig majd'leszakadt a cicim, annyira fáj, sirni tudtam volna. De monstanra enyhült egy picikét, még most is fáj, de már nem annyira. Más tünetem, meg nem volt.

Csináltam egy clearbluet is, kiváncsi voltam mit ír ki:

[link]

Segítsetek Lányok, mit gondoltok???

2012. ápr. 26. 07:01
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm a kedves válaszodat!

Nekünk sem sikerült jó pár hónapig, pedig peteérés is volt, meg rendes mensi is. Aztán az utolsó mensim mikor megvolt, beszereztem a páromnak 200 mg E vitamint, ezt naponta, meg 1000 mg C vitamint. MInd a kettőt naponta adtam neki, és én is szedtem. Neki a spermák minőségét és gyorsaságát javitja, nekünk meg a méhnyálkahártyát segít vastagítani, hogy jobban be tudjon ágyazódni a baba, mega C vitamint is szedtem, azt mondták az is jó. Ezt szedtük minden nap. Én emellé vettem magamnak peteérésig cickafarkfüvet, olyan ovut csinált, hogy 1-2 csepp vér is volt (pedig nekem még sosem volt ilyenem), még másnap is ittam, hogy segítsen megrepeszteni a tüszőt, és utána kezdtem a palástfüvet, amit még most is iszom. Ja meg a mensim elején vettem Zafír barátcserje kapszulát, amit kb a 6. ciklusnapomon elkezdtem szedni, mert akkor tudtam megvenni.

Peteéréskor együtt voltunk 2 naponta, utána már nem keltem fel, popsi alá párnát, sőt én még gyertyáztam is, még ilyet sem csináltam soha, de valahogy úgy éreztem, hogy baj nem lehet belőle :)

És így jött most össze! Sokan még az Aviva tornát is javasolják, hoygha esetleg valami baj van a petevezetővel, vagy bármivel, az annyira megtornáztatja, hogy 1-2 hónap aviva után az elzáródott petevezetékkel képes volt sok nő teherbe esni! :) Én meg is szereztem, ha esetleg kérnéd, szívesen elküldöm!

Lányok, sikerülni fog, sose adjátok fel!!!!! Nekem múlt hónapban nem sikerült, teljesen el voltam keseredve, hogy már sosem leszek anyuka, és erre most pozit teszteltem, lehet, hogy Nektek is a következő hónap lesz a siker :) bízzatok benne, és ezeket a vitaminokat mindenképp ajánlom, főleg a férfiaknak az E és C vitamint, meg nekünk is az E vitamint!

Köszönöm a kedves és bíztató válaszokat!!!

Hamarosan ti is pozit fogtok tesztelni!!!!!

2012. ápr. 26. 08:53
 12/19 anonim ***** válasza:
Gratulálok a pocak lakóhoz :)! A dicsekvésről annyit,hogy nyugodtan dicsekedj hiszen nincs szebb dolog a világon mikor egy nő várandós egy új élettel a szíve alatt! Én nagyon örülök neked/nektek és sok boldogságot és jó egészséget mind a kettőtöknek!
2012. ápr. 26. 09:38
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen kedves utolsó!!!! :))
2012. ápr. 26. 09:54
 14/19 anonim ***** válasza:

SZÍVBŐL GRATULÁLOK A BABÁTOKHOZ!!!!

És remélem, Nekünk is hamarosan összejön :D

2012. ápr. 26. 09:54
 15/19 anonim ***** válasza:

10. vagyok!

Nagyon aranyos vagy, hát remélem hogy nekünk is sikerül hamar. Na most felbuzdítottál, jövő hónapban én is beszerzem a barátcserjét meg cickafark-palástfű és társait és most én is rágyúrok rendesen. Nagyon bíztató amit írtál, remélem sikerrel járunk.

Megköszönném, ha elküldenéd, mert nekem nincs meg végig az aviva torna. Írok privibe email címet!

2012. ápr. 26. 09:57
 16/19 anonim ***** válasza:
Hát nekem soha nem is lett ilyen erős, még is a 38. hetet kezdjük. :)
2012. ápr. 26. 10:44
 17/19 A kérdező kommentje:

Ilyen lett a ma délutáni tesztem, 16. dpon vagyok :))

[link]

boldog vagyok, és megnyugodtam!!! :))))

2012. ápr. 27. 13:39
 18/19 anonim ***** válasza:

Szívből gratulálok anyuci :) Vigyázzatok magatokra és nagyon boldog babavárást!!!

Remélem, hamarosan nekem is lesz ilyen pozitív tesztem!!!!!!

2012. ápr. 28. 12:17
 19/19 anonim ***** válasza:

Gratulálok kedves Kérdező! Nagyon boldog babavárást kívánok!

Valamennyire értem a kifakadó hozzászólót... az a gond, hogy valóban stresszeli magát az ember, ha állandóan tesztel! Ha baj van a babával, akkor több napra rá kezd ürülni a HCG. Ha pedig már halványodik, már nincs mit tenni.

De erre nem szabad gondolni!!!

Ha a baba meg akar születni, akkor minden rendben lesz:)

K.

2012. máj. 3. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!