Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mostmár akkor elkönyvelhetem...

Mostmár akkor elkönyvelhetem hogy az öcsém meleg? Aztmondták elmúlhat, de még mindig tart. Van még halvány esély rá hogy megváltozik? A családom széthullik emiatt.18L

Figyelt kérdés

tizennény éves volt az öcsém amikor lebukott hogy a neten egy másik 14 éves fiúval cseveg, és persze a szüleink kifaggatták és kiderült hogy ezek egy "pár".... nah volt is perpatvar, de anyuék megbeszélték a másik gyerek szüleivel (micsoda "szerencse" a kölyök pont itt lakik pár kilóméterre -.-) hogy oldják meg. elvitték őket pszihológushoz és a doki aztmondta hogy elmúlhat, és ne tudaljdonítsunk sokat ennek a "kapcsolatnak", mert ilyen korban ez még annyira nem komoly. nah ez volt másfél éve.... azóta is együtt vannak, és anyuék teljesen kivannak bukva, pl úgy hogy anyukám már dolgozni sem akart menni emiatt, és ezért elvesztette a munkahelyét. a másik gyerek szüleit nem érdekli ez... szép kis szülők.... azoknak így jó.... de az én családom széthullik emiatt a dolog miatt. azon gondolkodtam hogyan lehetne talán egymásnak ugrasztani őket, és akkor talán végelehetne. ötletek? az öcsém is totál eltávolodott tőlünk, rengeteget van a másik gyereknél...

18L

2013. márc. 28. 12:03
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
95%

A jövője nem lesz szar, csak mert meleg. Nehéz lehet, de bárki élete lehet nehéz. Hetero és homoszexuálisoknak egyformán.

Ő sem akar ilyen lenni? Erre nem vennék mérget. De bármit is akar, ilyen. Tételezzük fel, hogy én sem akarok 160 centi lenni, hanem 175. Hiába akarom. Nem vagyok. És ha minden nap kisostorral verem a hátamat, és mantrázom, hogy legyek magasabb, akkor sem leszek. De megtanulhatom, hogy hogyan legyen 160 centisen jó kiállásom, jó megjelenésem, érvényesülhetek 160 centisen, ha megvan hozzá az önbizalmam, akaraterőm és a támogatás a szeretteimtől.

Segíteni kell neki, ebben egyetértünk. Csakhogy nem abban kell segíteni, hogy ne legyen az, aki, hanem hogy az lehessen. Ha így folytatjátok, tényleg szar élete lesz. Ha így folytatjátok, megnyomorítjátok a gyereket egész életére. Ha így folytatjátok, és elviszitek pszichiáterhez, akkor lehet, hogy kap majd egy marék gyógyszert, és semmi nem fogja érdekelni, jó magaviseletű zombi lesz belőle, akit nem kell szégyellni a családnak.

(Persze ha kifog egy valóban jó pszichiátert, az valszeg arcon röhög titeket, de sajnos nem biztos, hogy kifog.)

2013. márc. 28. 13:08
 42/62 anonim ***** válasza:
94%
A környezettől függ igen nyilván ha kivégzik érte kénytelen elnyomni magában Te buta gonosz liba! A jövője pedig nem azért lesz szar , mert gond hogy meleg , hanem mert ilyenek az emberek mint Te ezért a melegek inkább nem akarnának azok lenni , de ez a rossz . De elmondom neked hogy vannak más országok ahol ez nem így van ahol a melegek összeházasodhatnak és boldogan élhetnek , ahol sétálhatnak kézen fogva az utcán és nem kell rejtőzködniük... Minden komment felesleges volt sajnos, csak annyi történ hogy iszonyatosan ideges lettem , nagyon szomorú..
2013. márc. 28. 13:09
 43/62 anonim ***** válasza:
95%
A családod nem azért hullik szét, mert az öcséd meleg. Hanem miattatok. Nekem bátyám meleg ugyanolyan család vagyunk mint korábban. Sőt, sokkal jobban megismertük egymást mindannyian ennek kapcsán.
2013. márc. 28. 13:11
 44/62 anonim ***** válasza:
96%

Erről eszembe jutott egy sztori, nemrég olvastam.

Az apa meghallotta, ahogy a fia telefonon arról beszél a barátjának, hogy otthon is elmondja, hogy meleg. Az apa írt neki egy levelet, és elmondta benne, hogy nincs mi miatt aggódnia.

A levél utolsó sora: "6 éves korod óta tudom, hogy meleg vagy. Születésed óta szeretlek."

Eredetiben itt van, ha érdekel valakit:

[link]

2013. márc. 28. 13:16
 45/62 anonim ***** válasza:
95%

Egyébként meg bátyám élete nem szar. Nehezebb? igen és akkor mi van, ki élete nem nehéz?

Egyébként nekünk is azért volt nehéz elfogadni mert féltettük, de rájöttünk hogy nem kell. Ő máshogy nem lehet boldog, szóval hülyeség lenne a "normális" út felé terelni. Apukánk egyébként az a tipikus férfi.. mégis elfogadta. Mert őszintén szereti. Ennyi a titka. A ti családotokban alapból gondok lehetnek, ne próbáld az öcsédre kenni, hogy nem vagytok igazi család.

2013. márc. 28. 13:19
 46/62 anonim ***** válasza:
91%
Támadt egy jó ötletem. Kompenzálj, feküdj össze a faluban az összes nemzőképes f.szival, aztán terjesszétek el, hogy az öcsédet csak örökbefogadtátok, mert lám abban a családban ahol a lány több f.szt fog mint kilincset biztos nem születik homokos fiú. Aztán akkor büszkék lehettek magatokra.
2013. márc. 28. 13:22
 47/62 anonim ***** válasza:
94%

És igen, a szüleim is tudták mielőtt elmondta volna. Én nem, ezen sokat gondolkodtam, hogy baj lehet e a kapcsolatunkkal amiért nem éreztem. De mára úgy vagyok vele, hogy egyszerűen a szülő-gyerek kapcsolat sokkal szorosabb kötelék, sokkal jobb egy szülő "lelki szeme".

Nekem mondta el korábban. Nekik is elmondta pár héttel később, de akkor már a szüleim régen megbeszélték egymás között, bár hogy mindenki feldolgozza, tényleg beletörődjön kellett az, hogy átbeszéljék közösen

2013. márc. 28. 13:23
 48/62 anonim ***** válasza:
92%
46-os, köszönöm a linket, nagyon jó volt ilyet olvasni. :)
2013. márc. 28. 13:25
 49/62 anonim ***** válasza:
93%
Azt a közeget ami emiatt széthullik nem nevezném családnak. Az komoly, hogy anyukád emiatt nem akar dolgozni? Mert akkor nála valami nincsen rendben. Példát kellene vennetek a másik srác szüleiről, nekik fontosabb a gyerekük az elveiknél.
2013. márc. 28. 13:49
 50/62 anonim ***** válasza:
94%

Az én szótáramban az a család, aki mindig minden körülmény között kiáll a másik mellett, már ha szereti. Akkor ti nem is szeretitek az öcsédet? Hülye liba.

17/L

2013. márc. 28. 13:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!