Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Sütnöm kellene a férjem...

Sütnöm kellene a férjem munkatársai számára is?

Figyelt kérdés

Ha sütök süteményt (hetente 1 alkalommal vagy kéthetente 1 alkalommal), akkor a férjem rám szól, hogy úgy süssek, hogy tudjon adni bőven a munkatársainak is.

Nem az első alkalom, hogy mondja. Nincs semmi alkalom, csak édesszájú a család ezért sütök. De jogosan várja el, hogy süssek a munkahelyére is? 8-10-en dolgoznak egy helyen, együtt ebédelnek. Ennyi embernek süteményt készíteni nem gyerekjáték, ez már mennyiség.

Jogos a felháborodásom?

2013. márc. 20. 14:17
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
74%
Mondd hogy nem sütök nekik is, oszt ha nem tetszik legközelebb neked se. Ennyi. Nem kell ezen annyit gondolkozni.
2013. márc. 20. 19:15
 42/47 anonim ***** válasza:
53%
Heti, kétheti alkalomról beszélünk, az semmi. Én biztos megtenném, ha kérné. De én szeretek sütni, nekem az nem fáradtság, néha hétköznap is nekiállok, mert egy egyszerű piskótás krémest hiphop összedobok.
2013. márc. 20. 19:26
 43/47 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer egyszer dobj össze egy 10perces kuglófot(azt teszel bele amit csak szeretnél), és vigye azt be. Nagyon finom, és 10 emberre is elég.

Vagy házi kekszet(amit most sütöttem a kicsiknek kb 20perc alatt lett kész, minimális hozzávalókból)

2013. márc. 20. 20:03
 44/47 anonim válasza:
8%
Igen jogos a felháborodásod. A férjednek és a családnak sütöd a sütiket, nem a munkatársainak. Erre azt mondanám nekik hogy : "Főzess anyáddal kis köcsög!" Majd az ő szerető feleségük, barátnőjük, kutyájuk csinál sütit ha akar. De szerintem 8-10 embernek való sütemény, rohadt sok alapanyag kell hozzá. Vagy akkor mondd azt, hogy oké, sütök, de akkor a hozzávalók árát, és az izzadtságomat nektek kell megfizetni. Biztos elmegy a kedvük a sütizéstől. (hejj de gonosz vagyok)
2013. márc. 20. 20:14
 45/47 anonim ***** válasza:

"Ha sütök süteményt (hetente 1 alkalommal vagy kéthetente 1 alkalommal), akkor a férjem rám szól, hogy úgy süssek, hogy tudjon adni bőven a munkatársainak is. "

Nem tudom, nekem ebből nem kérés, sokkal inkább parancs jön le...

Ha kérné, talán megtenném, de ha rám szól, utasít, akkor menjen a francba!

2013. márc. 20. 22:01
 46/47 anonim ***** válasza:
De ha ennyire könnyű, meg 10-20 perc, akkor miért nem a férj csinál a kollégáknak sütit?
2013. márc. 20. 22:11
 47/47 anonim ***** válasza:

45

Ha nem kér, hanem utasít akkor teljesen mindegy mi a téma.

Nem tudjuk a kérdezőt a férje hogyan kért. Én továbbra is azt mondom, hogy havonta vagy kéthavonta pár szerelt sütibe nem halok bele, nem megyünk tönkre anyagilag, nem kerülök zártosztályra idegkimerülés miatt. Ha sütök többet sütök. Ha olyan ami elfogy hamar, mert imádjuk akkor úgysem jut senkinek:) de ha pl. csinálok két tepsi kókuszkockát abból egy csík csak jut néha. Ha a férjem is elfogadja másoktól az én pofám sülne le, hogy olyan bunkó emberhez mentem aki nem viszonozza. Lehet én gondolkodok nagyon hülyén, de én pl. a saját kollégáimnak is segítetek ha tudok vagy szívességet teszünk akár családilag. Mondok egy példát édesapám lakatos, kolléganőmnek meg kellett hegeszteni a korlátot. Felhívtam apukámat, hogy ha van ideje akkor ugorjon már be, megadtam a címet. Elment megcsinálta. Ingyen, mert a lánya ismerőséről van szó. Nem várok viszonzást, de tudom, hogy ha nekem lenne szükségem olyan segítségre amin ők tudnak segíteni megtennék. Na ugyanilyen alapon én is tudok úgy sütni, hogy a férjem is bevigyen kéthavonta egy szelet sütit, csak mert egy szép gesztus. A munkatársainkkal össze vagyunk zárva talán évekig, évtizedekig, normális kapcsolatot kell kialakítani, mert egyébként ülhetünk ott mint valami besavanyodott vénasszonyok.

2013. márc. 20. 22:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!