Mennyire öltöztök ki otthonra a férjetek, kedvesetek számára? Mi van rajtatok?
Itthoni melegítőnadrág, póló, pulóver.
Nálunk a fő szempont a kényelem, plusz a kutyánk miatt sem veszünk fel jobb ruhákat, mert gyakran hozzánk ér.
Eddig nem volt gond ebből, egyikünk sem csúnyább/kevésbé nőiesebb v. férfiasabb emiatt.
Plusz ebben a hidegben még inkább nem válogatunk, kb. bármilyen göncöt magunkra veszünk, hogy ne fagyjunk meg :)
Mindig farmernadrágban vagyok, és van pár itthoni csinos felsőm.
Melegítőt sosem vennék fel otthonra, nekem az túl laza.
Ha lenne kert, akkor abban végezném a kerti munkát, vagy arra lenne jó, hogy futni elmenjek benne a szabadban, vagy tornázzak benne.
Van melegítőnadrágom, de az csak az edzőteremben van rajtam.
Nem "öltözök ki", de igyekszem csinos lenni. Ez AZT jelenti, hogy nincs kinyúlt meglegitö, kiszakadt, szétmosott pólótrikó, stb rajtam soha, hanem TISZTA és rám illö méretü farmer, vagy szabadidönadrág, trikó vagy blúz, pulóver. Mielött valaki beleköt, NEM nagyestélyi!!!
Egy csinos, tiszta melegitö böven megfelel, ha nem két számmal nagyobb, szakadt, pecsétes, kopott.
Mindig úgy vagyok öltözve, hogy ha BÁRKI jönne váratlanul, akkor sem legyek zavarban, és neki se legyen az az érzése, hogy egy elhanyagolt, igénytele valakivel áll szemben.
Sajnos sok nö nem gondol arra, hogy ha a férje otthon egy elhanyagolt valakit lát állandóan, máshol meg (munkahely, utca, szórakozóhely) a többi nö csinos, akkor nem csoda, ha egy idö után nem fog vonzódni a feleségéhez.
Változó. Egyébként sem vagyok az az ultranőiesen öltözködő tűsarkakon billegő típus, szóval a szokásos farmer+pulcsi az alkalmas otthonra is. Ha egész nap otthon maradunk - pl. üres hétvégén - akkor vagy pizsi, ami pamut térdnadrágból és pamut topból áll általában, és elég csinos, vagy ha hűvösebb van, akkor puha melegítő csinos rövidujjúval/toppal.
Ha meg nagyon jó meleg van, akkor elvagyok ruha nélkül. :)
Mikor hogy... :) Van, hogy egy régi melegítőben vagyok, van, hogy franciabugyiban flangálok. :)
Aki szeret, pizsamában is szeret, de azért ne legyünk mindig pizsamában! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!