Mennyire öltöztök ki otthonra a férjetek, kedvesetek számára? Mi van rajtatok?
köszönöm a válaszokat! mindegyik hasznos, bármi is van rajtatok! :)
Még annyit, hogy a sminkkel, hajjal hogy áltok?
Igen fontos :)
Bár megpróbálok egyszerre csinos és kényelmes ruhákat hordani.
Ősszel-tavasszal általában kötött, puha combzokniban vagyok itthon ( [link] ilyesmik), ezekért megőrül a párom...emellett általában csak franciabugyi van rajtam és egy felső (normális, amit utcára is felveszek).
Télen ehhez hideg van, úgyhogy ilye piros, testhezálló melegítőt hordok ( [link] szintén normál toppal.
Nyáron általában csak franciában/tangában meg topban vagyok itthon mikor kettesben vagyunk:)
Néha meglepetésként fűzőben vagy épp harisnyatartós szerelésben várom, ha előbb érek haza munkából.
14-es vagyok:
Én sokat nem sminkelek munkahelyre sem, általában csak egy kis alapozó hogy ne legyen karikás a szemem és szempillaspirál. Ez marad otthon is, fürdésig :)
Haj: van egyfajta fésülködésmániám, 1-2 óránként tuti megfésülködöm, szóval szerintem normálisan áll a hajam. Kiengedve van lófarokban általában, attól függ, mennyire frissen mosott.
A feleségem melegítőben, vagy nadrágban-pólóban van otthon, nyáron egy könnyű ruhában. A házi munkához kötényt köt maga elé. Mindig tisztán csinosan vár, ha haza megyek.
Valóban kiábrándító egy elhanyagolt, koszos ruhában levő feleség.
De a meztelenül szaladgáló asszony is nagyon illúzió romboló! Még akkor is, ha tökéletes a teste. (Ez kevés nőről mondható el)
Hiába szeretem a rántott húst, de megunnám, ha mindennap azt kellene ennem.
Ha állandóan meztelen lenne a feleségem, akkor egy idő után unalmassá válna a látványa! Kell valamit a fantáziára is bízni! Sokkal izgalmasabb kibontani a ruhájából.
27/F
Nem nagyon - de bevallom, ez az én hibám. Sokáig mindig csinosan várt, de sosem dicsértem meg, sosem tettem szóvá.
Most már csak ritkán van ilyen alkalom - igyekszem is értékelni. Azt hiszem, pont ez a célja :-)
De amikor nem pucc-parádéban várt, akkor is boldog voltam hogy hazaértem Hozzá és megöleltem, megcsókoltam. Nem ezen múlik a szerelem. Amelyik pasi ezt mondja, az hazudik. Akik kinyúlt pólóban megcsalnak, nagyestélyiben is várhatná a férjét, akkor is megcsalná. Szóval ámíthatjátok magatokat, csak sok értelme nincs :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!