Nektek vannak mások számára fura dolgaitok? Nekem pl az hogy nem mosok hajat soha ill 4 hónapja.
Vaaan, sok:DD
- az evés nálam rituálé, nincsenek meg a körülmények, hogy egy egészséges, finom, szépen tálalt ételt ehessek, akkor inkább napokig nem eszem semmit
- félek a cukortól
- betegesen imádom a tengerimalacaimat
- általában már májusban megveszem a karácsonyi ajándékokat, mindent előretervezek
- naponta kiolvasok egy könyvet, pánikrohamom van nélkülük
- a nap minden percében énekelek
- mindig nálam van a plüssnyuszim, néha órán is kicsapom a padra
- nem bírok anélkül elaludni, hogy ne tanultam volna meg mindent
- a comedy centralon kívül semmilyen csatornát nem vagyok óhajtó nézni
- idegbeteg vagyok ha nem mehetek színházba minimum havonta 1x
- a nap 25 órájában röhögök
- állandóan pörgök, olvasás közben is állandóan felállok, tanulni szobabiciklizés közben szoktam
- ja, ha nem sportolhatok akkor szintén idegbeteg vagyok
- nem bírom elviselni ha valaki szomorú, így akaratlanul is elkezdek valami hülyeséget beszélni és felvidítani
- utálok aludni, szerintem a világ legnagyobb hülyesége, időpazarlás
- először kb mindig angolul jutnak a dolgok eszembe, így reflexből angolul kezdek el néha beszélni, valahogy nem bírok róla leszokni
- naponta 2x fürdök, és nem bírom elviselni ha nem makulátlan tiszta mindenem
- kb 5 vicckönyvet tudok fejből
- félek a mikróktól
- imádom a katonákat
- nem bírom elviselni ha valaki nem szeret, bár az ilyen ritka
- belém van rögzülve, hogy minden emberrel éreztetnem kell, hogy szeretem, szóval nem ritka, hogy reggel vaalakihez 200km/houros sebességel odafutok és szétölelgetem
- mondtam már hogy betegesen imádom a tengerimalacaimat?xd
asszem elmondtam..az egytizedét
Egyik ismerősömtől kérdeztem meg egyszer,
hogy miért olyan koszos a körmöd?
Mindig az volt neki akárhányszor találkoztam vele!
Erre a válasz:
Á,csak a fejemet vakartam meg.
Te jó ég első. Ezek nem rossz szokások, te klinikai eset vagy! Viccen kívül. Ez nem vidámság, amit te csinálsz, kívölről kb idiótának tűnhetsz.
Mit csinálnál egy 2-3 hetes cserkészdzsemborin?:D Mert ott nem ám Michelin-csillagos szakácsok főznek a táborban:D (mert gondolom a szépen tálalt ételt is csak megenni tudod, és azt gondolod, hogy a fn terem egyébként...)
Na mindegy kislány, az élet majd kigyógyít ezekből. Felsőfokú tanulmányok mellett örülsz, ha a jegyzeteidet el tudod olvasni, egy vizsgaidőszak után pedig hányingered lesz a betűktől, ezt garantálom:D Nemhogy napi 1 könyv pluszban:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!