Nektek vannak mások számára fura dolgaitok? Nekem pl az hogy nem mosok hajat soha ill 4 hónapja.
-Szeretem, ha minden a helyén van. Az apró kis porcelánfiguráktól kezdve a könyveken át, minden. Ha egy elmozdul a helyéről, addig nem nyugszom, míg vissza nem rakom :)
- Rengetegszer mosok egy nap kezet, valahogy mindig koszosnak érzem.
-Gyufával pucolom a fülem :)
-A fehérneműimet, ahogy leveszem, már mosom is ki kézzel. Ha megszáradt, akkor pedig mosógép. Ezt nem tudom megmagyarázni még magamnak sem. :)
Röviden ennyi a "furcsaság" 23/L
Van egy pár, de a nagy részét nem látják mások, max a férjem tud róluk.
Pl csak úgy tudok elaludni, ha a lábujjaim közé veszem a takarót és babrálom. Vagy úgy, hogy először fekszem kicsit a jobbomon, aztán a balomon, végül hanyatt is egy kicsit, aztán eldöntöm melyik volt kényelmesebb és úgy alszom el. Persze lábujjaim közt a takarómmal.
Amit mások is láthatnak... fordítva eszem a hamburgert, főleg, ha szezámmagos a teteje. Tehát a szezámmagos rész van alul. Az okát nem tudom pontosan, de azt hiszem egyszer nagyon beszorult egy szezámmag a felső fogaim közé, napokig szenvedtem vele, akárhogy mostam a fogam nem jött ki, csak nehezen. Na azt hiszem az eset óta eszem fordítva a hamburgert.
Nem szeretek üvegből sem, és szívószállal sem inni. Valahogy nem esik jól, legalábbis a szénsavas.
Kb ennyi. Na meg ilyenek, hogy én sem takarítok, mosogatok minden nap. Dzsuva azért nincsen, de lehetnék rendesebb is.
Első te beteg vagy o.O
Ez már nagyon durva. Ugye csak viccelsz?
Hát talán az,hogy bármikor képes vagyok röhögni és furcsán röhögök,mikor már levegőt se kapok :D
sokszor mosok kezet. ha nincs rajtam cipő, akkor akarva akaratlanul lábujjhegyen megyek.
úgy nem tudok elaludni, hogy nincs kitakarva a lábfejem.
nem szeretem ha cirógatnak/simogatnak, mert idegesít.
szoktam az orrom hegyénél tekergetni a hajamból kiválasztott tincset.
Kérdező: az, hogy nem mosol hajat, az nem furcsa szokás, hanem igénytelenség magadra nézve.
Én eltoltam a napot, 11-12 között kelek, hajnali 3-kor fekszek le, mert éjjel bírok igazán jól tanulni, mikor senki nincs a közelemben.
Utálok rendet rakni, takarítani, lényegében minden házimunkát a főzésen, sütésen kívül.
Nagyon szeretek tanulni :) (Sokakat ez készít ki a legjobban.)
20L
Igen, vannak, ahogy mindenkinek.
Pl. hamarabb ázok szét, minthogy esernyőt használjak, vagy a könyvet csak akkor teszem le, ha a fejezet végére érek, vagy amikor 0-val végződik az oldalszám, esetleg 5-el. (115, 120, 125, stb.) Ha mondjuk a 127. oldalnál hagyom abba, akkor idegesít.
Viszont 4 hónapig nem mosni meg a hajat pusztán igénytelenség, nem fura dolog. Ha az én párom kapna rá erre, hamar úgy járna mint Mormogi papa a Mormogiékból. Lecsutakolnám én magam.
Kérdező! Igénytelen vagy, nem furcsa! Phujj! Hetente min. 1-szer kéne hajat mosni.
- Utálok társaságban enni. Valaki csörömpöl a kanállal, szürcsöl, csámcsog, szuszog... jaaaj.
- Hétvégén pizsamába vagyok egész nap.
- Reggel, mikor megyek az iskolába, kimegyek a kapun kívülre, és a külső kapura támasztom jobb oldalra a biciklit. MINDEN EGYES NAP! :DDD
Majd írok, ha eszembe jut valami.
* szinte mindenhez kecsöpöt eszek
* 1-2 kivétellel mindig emlékszem az álmaimra
* mindig 2-vel osztható számra állítom be a tv hangerejét
* csak akkor tudok elaludni, ha minden párnám úgy áll, ahogy kell (3 kispárna, 1 nagypárna)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!