Miért nem tudja megérteni a férjem, hogy nem szeretem ha váratlan látogató érkezik?
#39 -már elnézést, ha ő nem ismeri fel, nem kéne ott lenni az az ő érzéketlensége, tapírsága- de ha én kivágom a rokont, az az enyém - én csak az utóbbi tehetek, hogy ne legyen tapírság. Nem indok a váratlanság- bármily váratlan helyzetben is emberségesen viselkedem. És hatása is van: nem verekedtek volna össze, biztos vagyok benne. Sőt, lehet, hogy pont ez a váratlan esemény oldott volna a feszültségen.
Kérdező, én a helyedben bocsánatot kérnék, helytelen viselkedésemért. Talán még nem késő.
Csatlakozom ahhoz, hogy ez kamu, túlzásszagú.
Egyrészt ha ilyen súlyos problémák vannak, akkor épeszű ember azt a kérdésben jelzi, hiszen erősen hozzátartozik a történethez és ahhoz, hogy helyesen megítélhessük a helyzetet. Mert ugyebár egy normális anyóst (még ha nem is a legjobb a viszonyuk a szülőkkel) igazán bunkóság elküldeni, egy gyilkosságra hajlamosat pedig egészen más...
Mindenesetre felettébb érdekes, hogy előbb "nem bírják egymást", aztán már az a baj, hogy vitatkozós az anyós, harmadjára meg már kést is ránt...aha.
"Ha tudom előre, hogy jönnek, akkor semmi gond, de csak így beállítani..." -írod, Kérdező.
-ez alapján úgy értettük, csak a bejelentkezés hiányzott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!