Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megőrjít bennünket a nagyi!...

Megőrjít bennünket a nagyi! Hogyan lehetne takarékra tenni?

Figyelt kérdés
Két évvel ezelőtt vett egy bordásfalat, azóta azon gyakorlatozik. Ez még nem is zavar bennünket annyira, de most meg vett egy zongorát és meg akar tanulni zongorázni! Az ő házában lakunk és én véletlenül tudok zongorázni. Ez a baj, mert azt szeretné, ha én tanítgatnám.S semmi zenei előképzettsége nincs. Azt hangoztatja, hogy minden álmát szeretné megvalósítani, mert végre eljött az ő ideje. El sem tudjuk képzelni, mit talál még ki, amitől égnek áll a hajunk. Mit tehetnénk a nagymamával, hogy kissé megszelidüljön?
2009. szept. 13. 14:05
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
82%
Magyar!! 15:15
2009. szept. 13. 15:17
 22/31 anonim ***** válasza:
94%

drágám! én a helyedben összetenném a kezeimet egy ilyen nagyiért! sajnos az enyém már nem él :(

szóval inkább becsüld meg, és örülj neki, hogy nem ápolni, meg pelenkázni és etetni kell, hanem elfoglalja magát, és friss mind szellemileg, mind testileg. hidd el, ez nagy érték manapság!

ja, és ez a kérdés kb úgy hat, mintha valaki azon problémázna, hogy a 3 szintes villájában melyik szobába tegye a jakuzzit, meg a biliárdasztalt...

2009. szept. 13. 15:26
 23/31 anonim ***** válasza:
94%

Azt íord,hogy az ő házában laktok.Mennylakbért fizettek neki ? Vagy nem kér tőletek semmit? Hogy osztoztok meg a rezsin? Ki fizeti az étkezését és egyebet ? Ha ő maga,akkor alighanem jó nyugdíja van.És a bordásfal meg a zongora sem két fillér,ezért azt gondolom,hogy van félretett pénze is.

Mivel akartátok zsarolni,hogy nem hagyja magát ?

Nem megsérteni akarlak,hiszen nem is ismerlek és tudom,.hogy most talán rosszindulatú lesezk :Nem azért akarjátok takarékra tenni,mert így kevesebbet örököltök majd tőle?Miért lenne baj kölönben,hogy aktív életet él?Örüljetek,hogy egészséges és érdeklődik az új dolgok iránt.Az én nagyim 72 évesen vett egy számítógépet,és megtanulta kezelni.Mindannyian csak örültünk neki.Örülj te is, és ne síránkozz.

2009. szept. 13. 15:26
 24/31 A kérdező kommentje:
Bennünket csak az zavar, hogy mindenki egy kicsit habókosnak tartja. Amúgy rám is nagyon büszke. Mindenkire és mindenre, amit véghezvisz. Nem kérdezzük van-e pénze és mennyi, biztos van neki. Tőlünk legalábbis sohase kér. Azért azt hangoztatja, hogy az örökséget ki kell érdemelni, nem úgy van az, hogy csak hopp: az ölünkbe pottyan. Szeretjük, nincs ezzel baj, csak nagyon eleven, ez a jó kifejezés. A családunkon belül ő egy külön egyszemélyes család.
2009. szept. 13. 15:35
 25/31 anonim ***** válasza:
94%

Én szívesen elviszem a nagyidat motorozni. Kár, hogy az enyém nem akar jönni.

Amúgy véletlenül nem tudhatsz zongorázni, azt korábban meg kellett tanulni, az meg gondolom direkt volt.

2009. szept. 13. 15:41
 26/31 A kérdező kommentje:
Ez a breakelős nagyi nem semmi. Csak meg ne találja a gépen. Lottózik, totózik is és szentül hiszi, hogy egyszer megüti a főnyereményt. Ül a TV előtt és hangosan kéri kihúzni az ő számait. Volt már olyan, hogy a skandinávon hét oszlopból négy négyest kihuztak neki. Még a zorbolásra is benevezne. Tavaly alig tudtuk otthagyni a visegrádi bobpályát, annyira belejött.
2009. szept. 13. 16:00
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
erre mondják, at hiszem, hogy második gyerekkorát éli XD magyarázd el neki, h neked erre nincs időd, akkor menjen el egy zongoratanárhoz, vagy tanuljon valaki olantól, aki rá is ér
2009. szept. 13. 16:02
 28/31 A kérdező kommentje:
Dehogy utálom! Nagyon is szeretjük, de néha a mi időnk is rámegy az ő kivánságaira. Szereti, ha körülötte vagyunk, mi pedig félünk elengedni sokszor egyedül.
2009. szept. 13. 16:02
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Istenem de aranyos :) Olyan jot mosolyogtam rajta.

Tedd ossze a kezeidet, hogy ilyen edes nagyid van.

Nem fer bele az idodbe, hogy legalabb heti egyszer egy orat tanitsd ot? Legalabb te is gyakorolnal.

2009. szept. 13. 17:48
 30/31 A kérdező kommentje:
De belefér. Csak kicsit türelmetlen. Mindent kicsit gyorsabban szeretne.
2009. szept. 13. 18:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!