Megőrjít bennünket a nagyi! Hogyan lehetne takarékra tenni?
drágám! én a helyedben összetenném a kezeimet egy ilyen nagyiért! sajnos az enyém már nem él :(
szóval inkább becsüld meg, és örülj neki, hogy nem ápolni, meg pelenkázni és etetni kell, hanem elfoglalja magát, és friss mind szellemileg, mind testileg. hidd el, ez nagy érték manapság!
ja, és ez a kérdés kb úgy hat, mintha valaki azon problémázna, hogy a 3 szintes villájában melyik szobába tegye a jakuzzit, meg a biliárdasztalt...
Azt íord,hogy az ő házában laktok.Mennylakbért fizettek neki ? Vagy nem kér tőletek semmit? Hogy osztoztok meg a rezsin? Ki fizeti az étkezését és egyebet ? Ha ő maga,akkor alighanem jó nyugdíja van.És a bordásfal meg a zongora sem két fillér,ezért azt gondolom,hogy van félretett pénze is.
Mivel akartátok zsarolni,hogy nem hagyja magát ?
Nem megsérteni akarlak,hiszen nem is ismerlek és tudom,.hogy most talán rosszindulatú lesezk :Nem azért akarjátok takarékra tenni,mert így kevesebbet örököltök majd tőle?Miért lenne baj kölönben,hogy aktív életet él?Örüljetek,hogy egészséges és érdeklődik az új dolgok iránt.Az én nagyim 72 évesen vett egy számítógépet,és megtanulta kezelni.Mindannyian csak örültünk neki.Örülj te is, és ne síránkozz.
Én szívesen elviszem a nagyidat motorozni. Kár, hogy az enyém nem akar jönni.
Amúgy véletlenül nem tudhatsz zongorázni, azt korábban meg kellett tanulni, az meg gondolom direkt volt.
Istenem de aranyos :) Olyan jot mosolyogtam rajta.
Tedd ossze a kezeidet, hogy ilyen edes nagyid van.
Nem fer bele az idodbe, hogy legalabb heti egyszer egy orat tanitsd ot? Legalabb te is gyakorolnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!