Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megőrjít bennünket a nagyi!...

Megőrjít bennünket a nagyi! Hogyan lehetne takarékra tenni?

Figyelt kérdés
Két évvel ezelőtt vett egy bordásfalat, azóta azon gyakorlatozik. Ez még nem is zavar bennünket annyira, de most meg vett egy zongorát és meg akar tanulni zongorázni! Az ő házában lakunk és én véletlenül tudok zongorázni. Ez a baj, mert azt szeretné, ha én tanítgatnám.S semmi zenei előképzettsége nincs. Azt hangoztatja, hogy minden álmát szeretné megvalósítani, mert végre eljött az ő ideje. El sem tudjuk képzelni, mit talál még ki, amitől égnek áll a hajunk. Mit tehetnénk a nagymamával, hogy kissé megszelidüljön?
2009. szept. 13. 14:05
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
97%
Semmit:D had élvezze az életet:D keress neki zongora tanárt
2009. szept. 13. 14:09
 2/31 anonim ***** válasza:
97%

Semmit. Örülj, hogy elfoglalja magát és nem azzal szórakozik, hogy a ti életetekbe piszkál bele.

(Az én egyik nagyimat festőtanfolyamra irattuk be, azóta minden nap kivonul valami erdőbe, hogy festegessen és az egész családot elárasztja képekkel. Nem gond, az a fő, hogy jól érzi magát)

A zongorára pedig mondd meg, hogy nincs időd, keressen tanárt.

2009. szept. 13. 14:10
 3/31 anonim ***** válasza:
97%

Tanítsd zongorázni. Nekem tök szarul esne, ha nagyanyám tudna zongorázni, és ha megkérném, hogy tanítson meg elküldene a fenébe.

Amúgy meg, nem ráér? Amíg nem ár senkinek azt talál ki hobbinak, ami neki tetszik. Ha zavar, hogy végre tud magával foglalkozni, költözzetek el.

2009. szept. 13. 14:11
 4/31 anonim ***** válasza:
97%
Ha pénze van rá, ideje van rá, akkor miért baj (nem nektek kell fizetni), ha nem csinálna semmit,hanem titeket lesne, meg kritizálna, vagy ápolásra szorulna az jobb lenne? Örülj neki, hogy neg ilyen aktiv és nem hülyül bele a semmittevésbe.
2009. szept. 13. 14:11
 5/31 anonim ***** válasza:
94%
14.11 árt*
2009. szept. 13. 14:12
 6/31 anonim ***** válasza:
97%

Most ez miért bánt titeket?? Te magad írod, hogy az Ő HÁZÁBAN LAKTOK akkor ergo ő azt csinál amit akar. Ha telerakja a házat bordásfallal akkor telerakja, övé a ház, azt csinál amit akar. Zongorázni akar? És akkor mi van. Örülj neki hogy ezzel foglalja le magát, nem azzal, hogy beleszól a dolgaitokba.

Hidd el sok család örülne ha csak ilyen "probléma" lenne a nagyival.

2009. szept. 13. 14:14
 7/31 A kérdező kommentje:
De ha engedek neki lehet, hogy motorozni is el akar jönni velem! A múltkor már fűzte a szomszédot, hogy vigye fel sárkányrepülőzni. Szerencsére rossz a gépe és lehet, hogy semmi nem lesz belőle. Eszperantót is tanul, mert az "olyan könnyű" - szerinte.
2009. szept. 13. 14:16
 8/31 anonim ***** válasza:
97%
Imádni való nagyid van. Végig dolgozta az életét és most tényleg eljött az ő idelye. Hidd el, sokkal fárasztóbb egy megkeseredett beteg nagyszülőt ápolni, mint zongorázni tanítani. Ő egy tuti mami. Ha nem kell, passzold át nekem!
2009. szept. 13. 14:19
 9/31 anonim ***** válasza:
90%
Azért valld be, egy kis büszkeséggel panaszkodsz nekünk!
2009. szept. 13. 14:25
 10/31 anonim ***** válasza:
87%
Azt meg már VÉGKÉPP NEM ÉRTEM hogy miért fáj az neked hogy nyelvet tanul! Mi van, nem látod tőle a tévét? Vagy koszos lesz a ruhád tőle?? Vagy mégis mibajod van?? Ennyire utálod őt hogy nem tudsz meglenni mellette akkor költözz el!! Az az ő háza, nehogy már te mondd meg neki mit csináljon meg mit nem!!
2009. szept. 13. 14:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!