Megőrjít bennünket a nagyi! Hogyan lehetne takarékra tenni?
Örülj és tanítsd!
Gondolj arra, hogy más nagyi leesik a lábáról és esetleg tíz éven át ágytálazni és mosdatni kell. Vagy folyton beteg és panaszkodik, jajjgat és köhög. Vagy nem akar mosdani. =(élő példa! Fújni kell, amerre megy) Örülj, hogy ilyen fitt nagyanyátok van! Igyekezz a zongoraórákkal, és tanítsd neki a kedvenc dalaidat! Én Nirvánával kezdeném! Ha most kell megvalósítania magát, úgyis megteszi. Veletek vagy nélkületek.
Még nem vitted el motorozni??
Mit szeretnél? Vegyen magának egy koporsót és feküdjön bele?
"Az unokákat is szereti, de azért zsarolni nem hagyja magát."
Mert megpróbáltátok zsarolni, vagy mi? Örülj neki, hogy normális nagymamád van, aki nem egész nap a nyakatokon lóg. Ha tudnék motorozni, és nagymamám megkérne rá, naná, hogy elvinném. :)
Ha gondolod,én szívesen elcserélem Veled az anyósomra :D
Becsszó még zongorázni is megtanulok,hogy taníthassam :)
Viccet félretéve,én azt hiszem értem mi a problémád,de nem javasolnám,hogy bármit is tenni akarj ellene.Fogadjátok el,hogy Ő most "élvezi az életet",támogassátok,örüljetek Vele együtt.
Persze az irracionális tevékenységekről inkább beszéljétek le :)
Bár azt nem írod,hogy hány éves a nagyi,de valószínűleg én sem díjaznám,ha a nagymamám sárkányrepülőzést tervezne :)
Vagy menjetek együtt! :)
Tök jó fej nagyid lehet!!!!!!!
Szeretném ha az én nagyim is ilyen lenne de sajnos már nem lehet.=(
Ő agyvérzést kapott és fél oldalára lebénult.Így élt még 10 évig!Csak vegetált.Ápolásra szorult.Pedig biztos voltak neki is álmai,vágyai amiket fiatal korában nem tudott megtenni.
LÉGY BÜSZKE RÁ HOGY ILYEN NAGYID VAN!!!!Én mindenhol dicsekednék vele!Addig tedd ezt meg amíg megteheted!Sajnos nem tudni mi az amit még valóra tud váltani!Segítsd őt mindenben!
Lehet,hogy legközelebb lovagolni szeretne megtanulni!:)
GRATULÁLOK A NAGYIDHOZ!!!!:D:D
Most nem értem, mi baj a sárkányrepüléssel. Miért ne mehetne?
Van aki "Break-királynő még 69 évesen is
Az életerős nagyi folyton a fején pörög
Monica már akkor 60 éves volt, amikor eldöntötte, hogy elkezdi megtanulni a break legnyakatekertebb showelemeit. Azóta 9 év telt el, és a szupernagyi azóta valóságos turistalátványosság lett, senki nem hiszi el a korát."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!