A lányomnak van egy 2 hónapos pici babája az élettársa rosszul bánik a babaval és a lányommal is. Mit tehet ilyenkor egy nagymama?
Nem szabad pénz adni és erőltetni csak többször közöld hogy bármikor mehet a babával hozzátok.
Felnött nő egy édesanya magától kel észhez térnie különben sose nő fel az anyasághoz.
A probléma gyökere valószinű az hogy a lányod azért válalt gyereket hogy megtarsa a pasit.
akkor kellett volna gondolkodni, mikor a lányod összeállt azzal a koszos semmirekellővel. már bocs, de ebben a neveltetés is benne van. a környezetből, ahonnan én jövök, egyik barátomnak/barátnőmnek sem lett volna gusztusa cigánnyal járni.
gyámügyet értesíteni kell. de tudtommal a védőnő sem hagyhatja, h ilyen körülmények közt lakjon egy pici baba...
Nehéz lehet, az biztos, de én bármennyire is szomorú, lemondanék a lányomról.
Egy ilyen viselkedésű egyént, mint a lányod, aki egy ilyen emberrel maradt, akinek a famíliája majdnem megkéselte az apját meg a testvérét, nekem nem kéne. És még ezek után pénzelted őt? Tudom, hogy a gyereknek adtad, de akkor is. Ez így olyan, mintha elárultad volna a férjed meg a fiad.
Ha majd a lányodnak elege lesz, akkor persze ne utasítsd el, ha hozzátok akar költözni, de én nem keresném vele a kapcsolatot, számomra olyan lenne, mintha meghalt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!