Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti megértenétek, ha a párotok...

Ti megértenétek, ha a párotok nem akarna több gyereket (pedig csak mostohalányai vannak)? vagy ez csak egy kifogás?

Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt a párommal. Ő elvált. A volt felesége 2 kislánnyal ment a házasságukba, akiket közösen neveltek (11 évig). 2 éve váltak el. A gyerekekkel megmaradt a kapcsolata, pénzel is ugyanúgy támogatja mintha tényleg az övéi lennének (sőt jobban mint a legtöbb elvált apa). Nemrég beszélgettünk a jövőről, azt mondta ő nem akar több gyereket. Ezzel a kettővel is van elég teendő, sok pénzbe vannak. Ti mit gondolnátok erről? Maradnátok egy ilyen kapcsolatban? (régebben én sem akartam gyereket, de most már el tudnám képzelni, lehet inkább a gyerek felé billen a mérleg)

2013. márc. 6. 09:38
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nem értem miért időfüggő ez, hogy ezt letisztázza az ember egy kapcsolatban. Akár első hónapban is kiderülhet, hogy nekem minden vágyam (majd valamikor a jövőben) a gyerekvállalás, viszont a párom nem szeretne több gyereket, nem most, nem tőlem, hanem úgy általában senkitől, soha.

Ez egy olyan ellentét, amit nagyon nehéz úgy megoldani, hogy mindenki boldog legyen, hiszen köztes út nincs. Vagy lesz gyerek, akit ő nem is akar igazán, vagy nem lesz, de akkor én leszek boldogtalan, mert szeretnék... Én bizony bármennyire is szerelmes lennék képtelen lennék olyan férfival összekötni az életemet, aki nem szeretne MAJD családot alapítani velem. Valószínűleg átbeszélnénk még párszor komolyan a témát és ha benne egy csepp megingás sincs a témában, eltökélten hajtogatja, hogy neki nem lesz több gyereke és kész, akkor elhagynám.

Fiatal vagyok egyébként, 22 éves, de nem maradnék valaki mellett x évet, aki kijelenti, hogy nem lesz több gyereke és kész, úgysem valami nagy az esélye, hogy majd meggondolja magát.

2013. márc. 6. 13:03
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Igen,itt nincs köztes megoldás.Valaki mindenképp rosszul jön ki.

Szerintem pont,hogy a kapcsolat elején,vagy mint itt,legalább az első félévbe kell megbeszélni az ilyen dolgokat.

Arra alapozni hátha a másik majd meggondolja magát,meg megváltozik a véleménye, szerintem az az igazi hülyeség.Vagy ha nem akar, de a kérdező miatt esetleg belemegy,az mennyivel jobb...

Az ilyet azelőtt tisztázni kell,mielőtt érzelmileg belebonyolódsz a kapcsolatba.

Kérdező szerintem Te is tudod a választ mi a jó döntés.A végén Te magad is leirtad.

Sok szerencsét!

2013. márc. 6. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!