Ti megértenétek, ha a párotok nem akarna több gyereket (pedig csak mostohalányai vannak)? vagy ez csak egy kifogás?
Ha ezért szakítasz vele, akkor gondolkozz el azon is, mennyire szeretted őt.
Nem bántásképpen mondom!
Szerintem ez annyira illúzióromboló, hogy a kapcsolat elején tisztázni kell. Olyan ez, mintha az első randin közölnéd, hogy én hosszú kapcsolatot akarok, házasságot, gyereket és ha te nem így gondolod, akkor többet ne találkozzunk. Ez az évek folyamán, szépen lassan alakul ki szerintem, előre nem lehet ilyeneket tisztázni, mert változhat a vélemény, mint ahogy a szerelem is változhat.
Nem lehet előre kijelenteni, hogy mi lesz 5 vagy 10 év múlva.
Nem tudom, mennyi idős lehet a kérdező, esetleg olyan korban van-e, hogy már nagyon is aktuális lenne a gyerekvállalás, csak ez olyan fontos kérdés, hogy nem lehet 6 hónap ismerkedés, együttlét után dönteni (bár kivételek mindig vannak). Nekem legalábbis az a tapasztalatom, hogy sokszor 3-4 év után döntenek úgy a párok, hogy mégsem megy együtt, mert addigra már túl vannak jópár dolgon, nyaraláson, összeköltözésen stb. stb. szóval akkor már kialakul, hogy tényleg működik-e a kapcsolat hosszú távon.
Ezzel az erővel sok férfi azt is kijelenti, hogy nem nősül meg soha, aztán mégiscsak feleségül veszi a barátnőjét, szóval szerintem ez változhat, ahogy telik az idő. Most így hirtelen a férfi fejével gondolkodva 3 gyereket bevállalni úgy, hogy bizonytalan a jövőm, hát nem tudom...
Ha a párod kijelentené, hogy mondjuk szeretne tőled 4-5 gyerkőcöt, mert nagy család párti, akkor mit válaszolnál? Elhagynád? Vagy bevállalnád, hogy 10-15 évig otthon vagy, feladva a munkád és mindened?
A gyerekvállalás olyan kérdés, ami nagyon nagyban befolyásol egy életet és egy kapcsolatot.
Hat en nemtudnak vele maradni ha ezt tenyleg komolyan gondolja. en akarok majd gyerekeket,es egy ferfi sem erne annyit h ne lehessen sajat kisbabam :)
persze ha te sem akarsz akkor az masteszta. de nemugy veszem le az irasodbol mint aki ne akarna majd gyereket .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!