Attol, hogy fiatalok vagyunk lehetunk jo szulok?
Terhes lett a baratnom, nem terveztuk de hosszu beszelgetesek es gondolkodas utan ugy dontottunk, hogy megtartjuk es megprobaljuk normalisan felnevelni a szuleink segitsegevel. Nem akarom, hogy a szuleim vegig penzeljenek meg ilyenek mert szeretnem magamnak felipiteni az eletemet amennyire lehetseges. Persze meg elfogadom a segitseget foleg a gyerek miatt. Meg tanulunk mindketten, o jovore fog erettsegizni (tovabb akar tanulni, en nem) en most fogok es ha minden jol megy ott fogok dolgozni ahol mar 4 eve minden nyaron, ha megsem jonne ossze akkor a nagyapam cegenel.
Mindig azt hallom, hogy ez nem mukodik, osszevesznek, szakitanak, a gyerek szareletu lesz, orokbe kell adni. Mi 4 eve ismerkedtunk meg es akkor ossze is jottunk, vannak kisebb vitak kozottunk de amugy eleg jo a kapcsolatunk.
Tudom, hogy nem kene meg gyerek de nem lehet mit tenni, mi hibaztunk de attol o ugyanugy megerdemli az eletet mint mas ember. Szerintetek van ra esely, hogy egy csalad lehetunk majd attol, hogy fiatalok vagyunk? Es lehetunk jo szulok?
Azt hiszem egyesek nagyon félreértették azt amit írtam. Senkinek nem kéne 13 évesen gyereket szülnie, úgy egyáltalán még szexuális életét sem kéne élni annyi idősen. Az általam felhozott példát a lányról azért említettem meg, mert a legtöbb tini aki teherbe esik elveteti a babát vagy örökbe adja. De az a lány és a barátja vállalták a tettük következményét és a fiatal koruk ellenére meglepően jó szülőkké váltak, és a mai napig egy családként élnek. Nem sok ilyenről hallani mert ritka eset, de a kérdezőnek szántam a példát hogy lássa igen is van ilyen. Nem biztatok én senkit hogy csináljon gyereket ilyen fiatalon, de a kérdező már egyébként is nagykorú és nem 13 éves gyerek. Feltett egy kérdést én pedig válaszoltam, ennyi.
A 17-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!