Attol, hogy fiatalok vagyunk lehetunk jo szulok?
Terhes lett a baratnom, nem terveztuk de hosszu beszelgetesek es gondolkodas utan ugy dontottunk, hogy megtartjuk es megprobaljuk normalisan felnevelni a szuleink segitsegevel. Nem akarom, hogy a szuleim vegig penzeljenek meg ilyenek mert szeretnem magamnak felipiteni az eletemet amennyire lehetseges. Persze meg elfogadom a segitseget foleg a gyerek miatt. Meg tanulunk mindketten, o jovore fog erettsegizni (tovabb akar tanulni, en nem) en most fogok es ha minden jol megy ott fogok dolgozni ahol mar 4 eve minden nyaron, ha megsem jonne ossze akkor a nagyapam cegenel.
Mindig azt hallom, hogy ez nem mukodik, osszevesznek, szakitanak, a gyerek szareletu lesz, orokbe kell adni. Mi 4 eve ismerkedtunk meg es akkor ossze is jottunk, vannak kisebb vitak kozottunk de amugy eleg jo a kapcsolatunk.
Tudom, hogy nem kene meg gyerek de nem lehet mit tenni, mi hibaztunk de attol o ugyanugy megerdemli az eletet mint mas ember. Szerintetek van ra esely, hogy egy csalad lehetunk majd attol, hogy fiatalok vagyunk? Es lehetunk jo szulok?
Szerintetek van ra esely, hogy egy csalad lehetunk majd attol, hogy fiatalok vagyunk? Es lehetunk jo szulok?
Az első kérdésre: szerintem nincs. Hogy miért? Mert még életemben nem hallottam olyat, hogy a kis 17 évesek együtt maradtak és boldogan egy családot alkotnak 30 évvel később is.
A másodikra: természetesen.
Nekem az unokatesóm 17 évesen esett teherbe, 18 évesen szült, igaz a pasija akkor 21 éves volt. Ma már 10 éves házasok, eddig úgy néz ki, hogy együtt is maradnak. Szerintem együtt maradhattok ha megoldjátok együtt a problémákat és nem hallgattok más leépítő tanácsaira, véleményeire.
Sok sikert nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!