Fiatalok mi a véleményetek?
19 éves fiatal felnőttek mit szólnátok hozzá, ha a szüleitek kimennének külföldre dolgozni és ti egyedül maradnátok itthon egy lakásban?
Anyagi támogatás rendben lenne, de egyedül lennétek.
Én 18 évesen költöztem külön, teljesen önellátóként. Én ilyesminek biztosan örültem volna, hát még ha pénzelnek is. De ehhez hozzátartozik az is, hogy nem volt köztünk igazi szülő-gyerek kapcsolat, nem tudom, nálatok ez meg van-e.
Lényeg, hogy ne szúrd el. Tök jó a szabadság, pláne pénzzel, de figyelni kell, nehogy elszálljon az a bizonyos ló. Próbálj meg félretenni, vagy ha nem is teszel félre, olyanra költs, amit évek után sem fogsz megbánni. Tartsd karban a lakást, ne éljétek le a haverokkal, mégiscsak az az otthonod. És lassacskán keress munkát is, hogy még több pénzed legyen. Nem kell rögtön 8 órában húzni az igát, de azért tök jó érzés, ha tudja az ember, hogy nem kell mozira, bulira, étteremre sajnálni a pénzt.
22L
18 évesen költöztem külön [semmi vitás helyzet nem volt], ennél jobb dolog nincs.
Egyébként aki 19 évesen azon parázik, hogy hogy fogja ellátni magát, az nem felnőtt. Nem az életkoron van a hangsúly...
Még van egy évem, míg betöltöm a 19-et,de gondolom nem baj,ha válaszolok. Őszintén szólva én nem örülnék neki, nagy valószínűséggel a szüleimmel tartanék, mert alapból szeretnék külföldre költözni amint a lehetőségeim engedik.
Szóval én élnék ezzel és költöznék velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!