Fiatalok mi a véleményetek?
19 éves fiatal felnőttek mit szólnátok hozzá, ha a szüleitek kimennének külföldre dolgozni és ti egyedül maradnátok itthon egy lakásban?
Anyagi támogatás rendben lenne, de egyedül lennétek.
22 éves vagyok. Nehéz lenne, ha a szüleim kijelentenék, hogy költöznek én maradhatok a házban, ha gondolom. (Másfél évem van még az egyetemből, emiatt addig már nem mennék sehova)
Kicsit megszeppennék, de nem azért, mert nem tudnék megállni a lábamon, vagy ne tudnék megmaradni egyedül, szimplán csak hiányozna a napi kontakt, vagy az, hogy tudom hogy bármi van, itt vannak a "szomszédban".
Attól is függne, hogy mennyire megy messzire a család, ha előrejegyezhető, hogy 3-4 évig nem látom őket, akkor abba beledöglenék szerintem... Ha csak valami eu-s országba mennek, ahol bármikor meglátogathatom őket, vagy simán hazajöhetnek, akkor nem csinálnék belőle akkora problémát.
Én is szándékozom külföldre menni, ha itthon nem sikerül beteljesíteni az álmaimat, de én sem mennék olyan túl messzire, talán ebből adódik az, hogy a családomat sem szívesen engedném.
Én nem mennék messzire kb. 2500 km az kb 2 óra repülőút.
Ilyen távolságot át lehet hidalni.
Csak őneki is a személyes napi kontaktus hiányozna.
Ő nagyon nem szeret egyedül lenni.
Persze a pénz az mindig jól jön csak nem mindegy milyen áron./mondja ő/
11-es vagyok. Igen, őszintén megértem. Én is hasonló kaliber lehetek. Nagyon jó családban nőttem fel, szeretetteljes környezetben. Mindig is úgy gondoltam, hogy ebből a családból én fogok gyerekként kirepülni, nem a szüleim repülnek majd és hagynak magamra a családi házban/lakásban vagy bárhol. :)
Ha nem látnám a dolognak hatalmas okát, pl itthon is jól megélnek a szüleim, csak még többet akarnak, akkor kicsit rosszul esne, hogy nem bírnak még pár évet várni, amíg ténylegesen kirepülök a családi fészekből és nem lesz már akkora szükségem rájuk.
Azonban ha komoly anyagi gondokkal küszködik a család, akkor fájó szívvel, de megérteném.
Szóval nagyon nagyon sokmindentől függ, hogy hogyan reagálnék, de engem sem érintene túl jól a dolog azt hiszem, pedig én már idősebb vagyok. Szeretek egyedül lenni 2 hétig, vagy egy hónapig egyedül, de úgy, hogy félévente 1-szer van minden úgy itthon, mint régen.... hát, nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!