Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatalok, ti meddig jártatok...

Fiatalok, ti meddig jártatok a szüleitekkel kirándulni?

Figyelt kérdés

Azokat kérdezném, akik jártak vagy járnak még a szülőkkel. Kirándulni, színházba, sátorozni, strandra, síelni, nyaralni, stb.

Én teljesen normálisnak érzem, hogy 18-19 évesen még járok a szüleimmel pl kirándulgatni, jól érzem magam velük, de sokaknak ez furcsa, és nem tudom, miért.

2013. febr. 25. 22:30
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
97%

Nem veluk elek, de ha tehetem meg most is megyunk egyut.

26 ot toltom tavasszal, no vagyok

2013. febr. 25. 22:34
 2/23 anonim ***** válasza:
97%
én szívesen mennék,csak nem olyan a családi viszonyunk
2013. febr. 25. 22:38
 3/23 anonim ***** válasza:
97%

Nem nagyon kirándulgatunk a szüleimmel, de nyaralni azért elmegyek velük 1 hétre. Mivel már lassan 3 éve dolgozok így attól függ mikorra kapok szabit, mert sajnos én nem úgy dolgozom mint az emberek többsége, hogy hétköznap 8 órában, hanem 10-12 órázok, hétvégén, sőt ünnepnapon is, most karácsonykor is be kellett mennem 25-én.

Amúgy ha kapok szabit vagy pihenős vagyok akkor elmegyek velük főleg ha olyan helyre mennek ami engem is érdekel, vagy nyaralni. Barátnőm is szokott velünk jönni és ő is imádja, ezt mert ő így pótolja be azt ami az ő gyerekkorában elmaradt.

23/F

2013. febr. 25. 22:55
 4/23 anonim ***** válasza:
95%
én még 27 évesen is megyek velük , szeretem megosztani az élményeket...nem szégyenlem őket miért ne mennék, ha megtehetem (és a férjem is jön)
2013. febr. 25. 22:58
 5/23 anonim ***** válasza:
9%

Néha-néha még 16 évesen mentünk. Azután már nem.

21L

Ez már pl nem egészséges:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2013. febr. 25. 23:05
 6/23 anonim válasza:
96%
40 elmúltam, és még kiviszem édesanyámat kirándulni. 3-4 éves koromtól jártunk kirándulni, gyakran 20-25 kilométert is megtettünk a hegyekben.
2013. febr. 25. 23:11
 7/23 anonim ***** válasza:
96%
21 vagyok, de mai napig járok velük kirándulni és nyaralni is. Nekem ez így jó, más véleményére meg köpök :)
2013. febr. 25. 23:13
 8/23 anonim ***** válasza:
85%
25 vagyok, de tavasszal lànyommal, pàrommal, apummal ès pàrjàval megyünk kiràndulni. Sőt strandra ès Balatonra is mentünk/megyünk együtt. Külön lakunk.
2013. febr. 25. 23:21
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
19 éves lány vagyok. Színházba rendszeresen járunk, kirándulni alkalmanként (kb. évente egy állatkert, adventkor Bécs, meg még 1-2 dolog), sátorozni soha nem jártunk mert nem szeretjük. A strand és a wellness elég gyakori. Síelni nem szoktunk de síparadicsomba járunk, csak magát a sportot nem szeretjük, a havas tájakat, a hangulatot viszont igen. Nyaralni nem voltam velük 3 éve, mert mióta együtt vagyok a barátommal azóta kettesben járunk, és a szüleim is visszatértek kicsit a romantikázáshoz azáltal, hogy én "leszakadtam" róluk. :)
2013. febr. 25. 23:30
 10/23 anonim ***** válasza:
79%
Kirándulni mi nem jártunk, de nyaralni úgy évente kétszer igen (nem kell drága helyekre gondolni). Kb 12 éves koromig mentem velük. Utána egyedül jártam, mostanában meg nem érek rá. Téged miért zavar, hogy más jár-e vagy nem? Engem őszintén szólva nem izgatott a 66-ik tempol a 40 fokban és a leégés a napon. Sőt egyáltalán a nyaralás nem az én stílusom.
2013. febr. 25. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!