Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatalok, ti meddig jártatok...

Fiatalok, ti meddig jártatok a szüleitekkel kirándulni?

Figyelt kérdés

Azokat kérdezném, akik jártak vagy járnak még a szülőkkel. Kirándulni, színházba, sátorozni, strandra, síelni, nyaralni, stb.

Én teljesen normálisnak érzem, hogy 18-19 évesen még járok a szüleimmel pl kirándulgatni, jól érzem magam velük, de sokaknak ez furcsa, és nem tudom, miért.

2013. febr. 25. 22:30
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
66%

25 vagyok, tesóm 23, és szeretünk anyuval ide-oda járkálni. Hatalmas arc. Nem értem, miért kéne szégyellnem.

Tinikorban "gáznak" tartja az ember a szülőkkel való lógást, mert meg akarja mutatni, hogy mennyire független, de ahogy felnő, rájön, hogy tiniként volt "gáz".

2013. febr. 26. 11:39
 22/23 anonim ***** válasza:
58%
Én nem szégyellek semmit, egyszerűen nem érdekel az amit ők csinálnak nyaralás közben és egyáltalán nem szeretek nyaralni. Most miért kell mindenkit lenézni aki nem nyaral a szüleivel, mintha ez egy szabály lenne!?
2013. febr. 26. 12:27
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
21 vagyok, sokszor kirándulunk együtt anyumékkal, bár már anyósékkal is voltunk. Anyukámék nagyon szeretnek túrázni, bringázni, így ha tehetjük együtt megyünk. Színházba is, bár én dolgozom, ők nézik az előadást. :) Szerintem tök jó, nekem nincs vele bajom. Bár a 18 éves öcsém már sosem jön...
2013. febr. 26. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!