Nektek mi volt a legkellemetlenebb helyzet a szüleitekkel? Valami kínos, esetleg utólag vicces, amit nem pont a szüleiteknek kellett volna látnia-hallania-megtudnia?
Nővérem ecsetelte nekem, hogy az új pasija nem egy nagyágyú, apukám pedig végighallgatta. Nővéremnek elég ciki volt, bár apukám csak annyit mondott, hogy helyes legyenek igényeid lányom :D
Aztán vége is lett a kapcsolatnak, mert ahányszor átjött a srác mi apummal vigyorogtunk, nem tudtuk megállni :D
Nincs ilyen emlékem....
Egyszer a sors leckéztette meg őket...Mindig is olyanok voltak (a mai napig is pedig 22 éves vagyok) hogy a szex mint olyan tabu volt.
Nézték a Fabry show-t, én kb. 3 éves lehettem, s épp valami ocsmány viccet mesélt Fábry, kb én semmit nem értettem volna belőle. De mivel benyitottam a szobába, anyukám automatikusan (mivel ott ugye semmi durva nem szokott lenni) átkapcsolta a Duna Tv-re. Ott épp egy nő mesztelenül állt és azt kiáltotta:
"Na mi van? Engem ma nem akar senki megb@szni?" :D:D:D:D
Ez nem vicces viszont felettébb kínos és szánalmas volt:
Mikor édesanyám lek*rvázott, amiért 18 évesen (először) lefeküdtem a (z első) barátommal :D
Valahogy nem tudtam hova tenni a dolgot :D
Mindenkinek szexuális téma jut eszébe? :)
Én egyszer rányitottam 7-8 évesen a szüleimre, érdeklődő gyerek voltam, megérdeklődtem, hogy most ők akkor szexelnek? Nem tudtak mit mondani, mint hogy igen. Leültem hozzájuk azzal a szöveggel hogy meséljék már el még egyszer mire jó ez :D
Később, mikor megértettem mire jó öcsém 12 éves volt. Ő is levágta a helyzetet, hogy szeretkezek az akkori párommal. (konzervatív, mélyen vallásos) nagymamámékkal ebédeltünk, és a "mai fiatalok" volt a témája. Mikor az a kismajom közölte, hogy nem úgy van az, a lényeg hogy védekezni kell, én is úgy csinálom. Szegény anyukám (a menny) majdnem lefordult a székről nagymamám pillantásától :D
7-es:
ha anyukád kinyitott volna egy angol szótárt, megbizonyosodhatott volna felőle, hogy az óvszer angolul messziről sem cotton. arról, hogy az óvszer csomagolása merőben különbözik a vattapálcikáétól már nem is beszélve. facepalm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!