Megoldható lenne az átköltözés?
Szüleim elváltak, anyámmal meg mamámmal élek, de kikészítenek. Ezen a héten is itthon voltam betegen, dolgoztatni ugyanúgy tudtak, de amikor kértem h hadd mehessek át haverokkal a szomszédos városba egyből jött az h "nem mert beteg vagy". Innentől már értem h apám mért hagyta ott ezt a k.rvát.-.-
Meg lehetne-e oldani, hogy átköltözzek apámhoz?
Kell-e ehhez valami eljárás, vagy csak mehetek minden további nélkül?
17/F
Szerintem amit ide leírtál azt mutasd meg anyudnak, aki 2 nagy pofon után örömmel fogja mondani hogy menj apádhoz.
Mindenesetre a bőr lesülne a képemről ha az anyámat leqrváznám..
Képzelem, mi lehetett a dolgoztatás...
Söpörj össze és moss fel. Húúúúúúú, tényleg bele kell szakadni...
A helyedben én meghúznám magam ha ekkora tapló volnék.
Amúgy 18 éves korod alatt rendőrséggel is visszavitethetnek.
Ezek a válaszadók biztos anyuci kedvencei voltak, és soha se adtak okot arra hogy csúnyán kelljen beszélni róluk
Ejj...
Kérdező, úgytudom 18 alatt nincs apelláta mert a törvény áll feletted ilyenformában, tehát ha elmész utána mennek muterodék a rendőrségi kérvénnyel hazavisznek, 1évet bírj utána már mehetsz nem leszel köteles muterodékkal élni
De most még papírmunka meg minden sz*r beletelik egy kis időbe, és nyomos ok sincs amiért megítélnék hogy átmehess Apádhoz, de 18évesen már nem fog senki vallatni mit miért szeretnél
20/F
utolsonak kösz, oltásokat nem kértem.
am nem a dolgoztatás az annyi csak h azt a 2 mázsa fát egyedül elhordtam és bepakoltam a raktárba.
lehet taplózni meg ilyenek, de nem ismeritek anyámat.
annyi kaját kapok hogy ne haljak éhen (napi 2 zsömle azt kész) őmeg ott eszi a mindenféle cuccokat amihez épp kedve van.
először éljétek át a helyzetet aztán oltsatok köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!