Miert jobb minden amit az anyós csinál-föz-mondd?!?!?!
Ha egyébként jól megvagy az anyosoddal, akkor kérdezd meg, hogy a férjed kedvenceit hogy csinálja és fözd te is úgy. Ha akkor is teszi a megjegyzést, akkor közöld vele, hogy a mama receptje alapján csináltad...
Egyébként nem biztos, hogy rosszat akar mondani, vele is megbeszélheted, hogy ez téged zavar.
Barátnőméknél ugyanez a helyzet főzés-terén. A barátnőm párja mindig rossz kritikával illeti a barátnőm egyébként igenis finom főztjét. Van, aki máshogy szokja meg az ízeket, más ízvilág a "jó". Kérdezd meg a párod, hogy ő mégis hogyan csinálná a vacsorát vagy kérd meg, hogy készítse el úgy, ahogy ő szeretné. Mivel a kedves mamával nincs kifejezetten probléma, rá nem kell haragudni. Esetleg kérj "főző-leckét" a párodtól, hogy megtudd, hogy bizonyos ételeket ő hogyan szeret. Bár kerestem, sajnos, nem láttam, hogy konkrétan mi a baj a főztöddel? Túl fűszeres? Kevésbé fűszeres? Más eljárással főzöl? Ezeken mind lehet változtatni.
Nálunk pl. a párom nagyon fűszeresen szereti az ételeket, én nem. Emiatt én úgy főzök, hogy a párom utána tudjon ízesíteni, hogy neki is jó legyen.
Ha esetleg elmondanád, hogy konkrétan mi a probléma a párodnak az ételek kapcsán, akkor esetleg tudnék konkrét tippeket adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!