Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert jobb minden amit az...

Miert jobb minden amit az anyós csinál-föz-mondd?!?!?!

Figyelt kérdés
2009. szept. 11. 11:15
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
93%
Mert olyan pasival vagy képes foglalkozni, aki így viszonyul hozzád...
2009. szept. 11. 11:17
 2/29 anonim ***** válasza:
87%
Mert szarul csinálod és buta is vagy. Különben tudnád, hogy milyen hülye kérdés ez.
2009. szept. 11. 11:22
 3/29 anonim ***** válasza:
92%
Ha így van, nem a megfelelő párt választottad magadnak, vagy tényleg így van /bocs :)))/.
2009. szept. 11. 11:24
 4/29 anonim ***** válasza:
81%
Mert anyu főztje az mégiscsak anyu főztje. Tanulj meg úgy főzni, ahogy ő, vagy csak néhány. A többit nem tudom, mert nem írsz részleteket, de nem biztos, hogy neked van igazad.
2009. szept. 11. 11:24
 5/29 anonim ***** válasza:
92%

Mi beszélgettünk erről a párommal, bár, ő szerencsére nem "anyuci kicsi fia." De csak ha a főzésről beszélünk, akkor neked is az az étel a legfinomabb, amit anyukád csinál. Azon nőttél fel, az a megszokott, "a hazai íz". Ezt tiszteletben kell tartani. A párod is az anyós főztjén nőtt fel, egész életében azt ette, az lesz (elviekben a te főztöd mellett) a legfinomabb. Nem szégyen anyóstól tanulni főzni. Én is sok receptet kérek el, mert szeretnék azzal kedveskedni a páromnak, hogy bizonyos kedvenceit igyekszem úgy elkészíteni, ahogy az anyukája.

Hogy miért jobb, amit az anyós mond vagy csinál?

Nem kell jobbnak lennie, az anyós is emberből van, tévedhet. Érdemes meghallgatni, amit mondd, hiszen tapasztaltabb, hátha ad valami megfogadható tanácsot, de az anyós szava nem Szentírás. Ha a párod mégis így gondolja, akkor jobb, ha az anyukájával marad, mert ezt nagyon kevés nő tudja tolerálni.

2009. szept. 11. 11:25
 6/29 anonim ***** válasza:
38%
hát mert ő az anyós
 7/29 anonim ***** válasza:
47%
anyósnak mindig igaza van, tudhatnád :)
 8/29 anonim ***** válasza:
85%

Rosszul választottál.

Az én férjem mindig dícséri a főztömet, sőt meg is jegyzi, hogy sokkal finomabb, mint az anyukájáé. Ha mond anyós valamit, és nekünk nem tetszik, soha nem úgy van. Ha pedig olyat tesz, ami szintén nem tetszik nekünk, akkor szólunk érte.

A párod a hibás, hozzáállás kérdése.

2009. szept. 11. 11:45
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

Életem legszebb bókja a férjemtől a vacsorára:

"Ez finomabb volt, mint ahogyan anyám csinálja." Köztudottan remekül főzök, mégis majdnem 10 évnek kellett ehhez a mondathoz eltelnie. És a férjem mérsékelten anyuci pici fia - azért írom, hogy mérsékelten, mert alapvetően egyáltalán nem anyuci pici fia, de vannak dolgok, amiben anyunak van igaza, akkor is ha nem.

Vagy megbarátkozol a gondolattal, hogy anyu után következel vagy megpróbálod "átnevelni" vagy messze elkerülöd az ilyen pacákot. De ha konkrét dolgot írnál, akkor lehet, hogy jobb tanáccsal is tudnánk szolgálni.

2009. szept. 11. 11:49
 10/29 A kérdező kommentje:
kezdetben jol megvoltam az anyossal de a párom már annyira hasonlitgat hogy lassan megutáltatja velem-anyosom engem soha nem bántott de mégiscsak velem él a párom és ne a mama legyen mindig a porondon!az én föztemet is dicséri de hozzáfüzi mindig:mert a mama máshogy csinája!
2009. szept. 11. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!