Jedlik Ányos Gim. Vagy Leövey Klára Gimn. A jobb, a keményebb?
Mit gondoltok, melyiket jelöljem meg másodiknak? Szeretnék jó suliba menni, elsőnek a Veres Pálné Gimit jelölöm.
Központin magyarból 47 pontom, matekból 32 pontom lett, összesen 79. Ez szerintem elég jó, a bizonyítványomban meg félévkor 1 négyesem lett(fizika), és tavaly évvégén is 1 négyes(szintén fizika). Többi jegyem mindig 5.
Szerintetek a Jedlik jobb mint a Leövey?
Már nem tudom, mindenki mást mond, mindenki szerint másik jobb.. Nekem Jedlik annyiból lenne jobb, hogy gyorsabban eljutok oda mint a IX. kerületi Leöveybe.
Te véletlenül nem a KSÁI-ba jársz?:D
Szerintem a Leövey erősebb. Bár ez csak az én válemyényem..
Veres Pálné Gimnázium:)vagyis az lett az első:) remélem fel is vesznek.:) második Leövey, harmadik Kossuth csepel, negyedik pedig Jedlik..
azért döntöttem így, mert szóbeli alatt nem nagyon tetszett a Jedlik.. aztán végülis a veres pálné vonzóbb:) meg tetszik hogy jó helyen van, jó a diákélet meg minden:)
csepeli kossuth? :O
rosszul tudom, hogy az nem olyan erős suli?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!