Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Jedlik Ányos Gim. Vagy Leövey...

Jedlik Ányos Gim. Vagy Leövey Klára Gimn. A jobb, a keményebb?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok, melyiket jelöljem meg másodiknak? Szeretnék jó suliba menni, elsőnek a Veres Pálné Gimit jelölöm.

Központin magyarból 47 pontom, matekból 32 pontom lett, összesen 79. Ez szerintem elég jó, a bizonyítványomban meg félévkor 1 négyesem lett(fizika), és tavaly évvégén is 1 négyes(szintén fizika). Többi jegyem mindig 5.

Szerintetek a Jedlik jobb mint a Leövey?

Már nem tudom, mindenki mást mond, mindenki szerint másik jobb.. Nekem Jedlik annyiból lenne jobb, hogy gyorsabban eljutok oda mint a IX. kerületi Leöveybe.

2010. febr. 1. 17:11
 1/10 anonim ***** válasza:
Én csak a Leöveyről tudok nyilatkozni, szerintem elég kemény..
2010. febr. 4. 15:16
 2/10 anonim ***** válasza:
Én Jedlikes vagyok, és imádom, szóval ha még aktuális a kérdés, + 1 szavazat a Jedlikre. :)
2010. febr. 14. 14:27
 3/10 anonim válasza:

Te véletlenül nem a KSÁI-ba jársz?:D

Szerintem a Leövey erősebb. Bár ez csak az én válemyényem..

2010. márc. 19. 20:48
 4/10 A kérdező kommentje:
nem:D azt sem tom mi az:)
2010. márc. 23. 17:37
 5/10 anonim ***** válasza:
2. válaszoló vagyok: na, hova mész a végén? :))
2010. márc. 25. 19:13
 6/10 A kérdező kommentje:

Veres Pálné Gimnázium:)vagyis az lett az első:) remélem fel is vesznek.:) második Leövey, harmadik Kossuth csepel, negyedik pedig Jedlik..

azért döntöttem így, mert szóbeli alatt nem nagyon tetszett a Jedlik.. aztán végülis a veres pálné vonzóbb:) meg tetszik hogy jó helyen van, jó a diákélet meg minden:)

2010. márc. 25. 20:54
 7/10 A kérdező kommentje:
majd leírom hova vettek fel, majd áprilisban tudom meg csak..
2010. márc. 25. 20:54
 8/10 A kérdező kommentje:
jaj de okos vagyok, nem is láttam h leírtam a kérdésben hogy vpg az első >.<
2010. márc. 25. 20:55
 9/10 anonim válasza:

csepeli kossuth? :O

rosszul tudom, hogy az nem olyan erős suli?

2010. márc. 26. 15:51
 10/10 A kérdező kommentje:
nekem ofőm javasolta, meg sok jó tanuló jelentkezett oda a sulinkból.. szerintem ne gyenge suli, legalábbis a kéttannyelvű része:)
2010. márc. 26. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!