Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Mivel jobb a keményebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mivel jobb a keményebb fickó, mint a jófiú?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 2. 16:13
 1/8 anonim ***** válasza:
hát én a jófiúkat jobban szeretem
2011. ápr. 2. 16:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is jobban szeretem, engem sosem vonzottak a "keményebb fickók"
2011. ápr. 2. 16:39
 3/8 anonim ***** válasza:

Definiáld légyszi :)

Én úgy vagyok vele, hogy az alapjáraton jófiú a tökéletes, ha hagyja, hogy belevigyem dolgokba.

Ha nem így van, akkor egyik sem. Több, mint 2 éve nincs pasim, mert nem akadok emberemre, két szélsőség közül inkább a magány. Ha nagyon el vagyok keseredve, akkor bevállalom a keményfiút. Pár napra, aztán lelépnék.

2011. ápr. 2. 17:49
 4/8 anonim válasza:
jobb az ágyba....
2011. ápr. 3. 06:20
 5/8 anonim válasza:

Nem jobb szerintem. Én kemény fiúval csak rövid ideig tudnék együtt lenni. Ő nem fogadná el az egyéniségemet. A jófiú jobban megértene. (engem személy szerint...)

És a jófiú jobban tud szeretni. Neki nem arra kellek, hogy legyen csaja, vagy hogy legyen kivel d.gni.

2011. ápr. 6. 23:19
 6/8 anonim ***** válasza:

Azt nem értem, hogy az előző válaszolónak, hölgynek miért van csak 56%-os "aránya"?

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:19

2011. ápr. 7. 01:05
 7/8 anonim ***** válasza:

"Azt nem értem, hogy az előző válaszolónak, hölgynek miért van csak 56%-os "aránya"?"

Azért, mert ez egy olyan oldal, ahol lehet pozitív, illetve negatív irányba szavazni, és ezt bármelyik regisztrált tag megteheti. Egyéb értelmezési nehézségek esetén olvasd át a szabályzatot.

2011. ápr. 7. 01:29
 8/8 Tyler913 ***** válasza:

En fiu vagyok de batorkodok valaszolni a lanyok helyett is,aztan vagy egyetertenek,vagy nem.

Amikor en azt mondom: "jofiu ill. rosszfiu",ez nem erkolcsi kategoria.A rosszfiu nem feltetlenul sebhelyes arcu motoros vagy bunozo.A fo kulonbseg kettejuk kozott az,ahogyan a szexualitasukat megelik.

A jofiu az a pasi,aki mindenaron a lany jovahagyasat keresi,kedveskedik,mindent megcsinal,mert azt hiszi,ezzel lehet kivivni a masik szeretetet.Emellett sokszor elofordul,hogy a jofiu nem meri vallalni a szexualitasat,es kozeledeset a lanyok fele alcazni probalja.De ha ossze is jon egy lannyal,o a tipikus papucs.

A rosszfiu ezzel szemben nem akar mindenaron a lany kedvere tenni,nem viselkedik mesterkelten,hanem onmagat adja,es elveszi ami kell.Ez pedig dominans magatartas,es akar hiszed,akar nem,a nok tobbsegenek ez kell,meg akkor is,ha szavakkal nem ezt mondjak.Meg akkor is,ha azt mondjak/irjak, hogy "kedves,megerto ferfira vagynak"-ez egyszeruen,ahogy az amerikai mondana,bullshit,reklamszoveg.

Valojaban az kell,hogy a ferfi domninas legyen,megmondja nekik,mit tegyenek.Az ero az,ami felizgatja a noket,ami megmozdit bennuk valamit szexualisan.Ezert jobb "rosszfiunak" lenni.

2011. ápr. 8. 04:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!