Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most akkor mi a jobb? ha én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi a jobb? ha én nőként jelzem h érdekel, vagy ha várok és rájövök hogy én nem is érdeklem őt igazán?

Figyelt kérdés

Na szóval annyiszor van ez a tézis h a pasi ha szeret úgyis keres. Másik oldalon meg jön az a dolog de mi van ha a pasi is bizonytalan .

Tisztázzuk h közel a 30hoz járunk ..

Tehát akkor jól érzem ha 4 napja nem ír pedig korábban smile hegyek ,és lelkendezés a levelezésben -akkor valószínű meggondolta magát .. ?

Szeretnék tiszta helyzetet ,de TUDOM milyen mikor megtörik a varázst ,ábrándultam már ki én is emiatt..

2011. nov. 21. 21:15
 1/9 anonim ***** válasza:

Miért hisz bárki is, hogy egyszer csak a szájába repül a sült galamb?

íme példának: [link]

2011. nov. 21. 21:19
 2/9 anonim ***** válasza:

Ugyanebben a helyzetben járok, inkább a 20-on túl. csak a srác nekem egy hete nem ír, se e-mail, se sms...Az utolsó levelet én írtam neki és hagytam kiskaput. Nem tudom miért nem reagál, pedig annyit érdemelnék, hogy írjon.

Én is dilemmázok, hogyha írok neki, akkor mi a garancia, hogy válaszol.

Bocs, hogy nem tudtam segíteni.

2011. nov. 21. 21:21
 3/9 A kérdező kommentje:
de mondom nem vagyunk már gyerekek.azt éreztem vonzódott ,találkoztunk ,és még ott mondta h majd menjünk el egy másik helyre én mosolyogtam helyeseltem ..aztán a levelezést is én kezdeményeztem . Azt hiszem inkább el kéne felejteni .. :(
2011. nov. 21. 21:23
 4/9 A kérdező kommentje:
2,nak ugyan ez ! intellektualizáltunk ,érdekesek voltunk egymásnak ..most meg se kép se hang ..-és én irtam utoljára ..igaz nem kérdeztem benne, de küldtem olyat amire reagálhatott volna ...
2011. nov. 21. 21:25
 5/9 anonim ***** válasza:

ez van

lehet hogy mást szeret

2011. nov. 21. 21:29
 6/9 anonim ***** válasza:

a 2. vagyok.

Azt hiszem, hogy ezt beszívtuk, pedig nálam tudta is, hogy ő az első, akit közel engedtem magamhoz. De nem igényel, mert még ha a kártyáján nem is lenne pénz, küldene egy nyamvadt visszahívós sms-t és visszahívnám. Ezt is leírtam neki, de elég szépen pofára estem, pedig nem ilyennek ismertem meg.

Naívan talán bízok abban, hogy még keres, de lassan csak áltatom magamat.

2011. nov. 21. 21:30
 7/9 anonim ***** válasza:
ha tudom, hogy van esélyem és tudom hogy kell az illető akkor mindenképpen keresném. ha nem keresném akkor két okból kifolyólag: vagy nem érdekel vagy úgy gondolom esélytelen a dolog. ebből matekozd ki :)
2011. nov. 21. 21:50
 8/9 anonim ***** válasza:

24/F vagyok de én ha valakit meg kedveltem és 4 ok miért nem írnék neki

első elromlott a gépem ( ott van öcsémé haveroké )

második leszakadt a kezem ( van a mellettem ülőnek )

harmadik családi gondok (halálozás pl)

negyedik lehet megsértődtem ( kizárt dolog )

DE EGY IGAZI FÉRFI NEM CSINÁL ILYET 5 PERC MINDÉG VAN HOGY MEGÍRJUK BOCSI NEM TUDOK VELED LENNI !!!

De másik dolog ezt elárulom a férfiak pontosan ezért csinálják ezt hogy még jobban tekeregjen a kis agytekervényetek és csak rájuk gondoljatok Azt tanácsolom vágjatok vissza nehogy már ha Éva nem veszi rá Ádámot arra amire nem lennénk itt XDDD Titeket nőket nem lehet holmi nem jelenek meg előtettek dologgal meginogtatni várjatok türelemmel ha nem írnak újból eltudjátok mondani MINDEN PASI SZEMÉT XDDD

2011. nov. 21. 22:35
 9/9 A kérdező kommentje:
hogy vágjak vissza kedves utolsó?? :P amúgy szal nyilván lehet olyan h nem aktuális vagy nem tetszem ,de ezt is meglehet beszélni vagy valahogy tudatni a másikkal .Nem tudom h taktikázik e. Mostmár én is gondolom h nem érdeklem csak ennyi van. Írhatnék neki és lehet visszaírna ..de egyre kevésbé akarom . talán az a legjobb ha lexarom ..
2011. nov. 21. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!