Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom, hogy a lány csak azért, jött el a randira, mert "A" nincs jobb dolga "B" csak unatkozik és nem Én érdeklem?
Figyelt kérdés
2009. aug. 10. 13:00
1/6 anonim válasza:
pl ha hamar lelécel. de amúgy C nincs,hogy teccel neki?:D
2/6 anonim válasza:
A randi végén kiderül. Ha nem akar még egy randit, akkor az A vagy a B közül bármelyik lehet.
3/6 anonim válasza:
Szerintem egy lány, (meg egy pasi sem) megy el csak úgy, unaloműzés céljából randira. Te elmennél? Gondolj bele... fecsérelnéd az időd olyas valakire, aki nem érdekel? Áh...
Biztos, hogy érdeklődik a lány, ha elmegy a randira. Az, hogy a randi végén már más a helyzet, az más tészta.
4/6 anonim válasza:
13:21 - velem már volt olyan hogy unalomból randiztam :D
5/6 anonim válasza:
én unalomból senkivel sem szoktam randizni, ha már találkozok valakivel akkor az érdekel is és ezzel gyanítom minden nő így van, nem szeretünk fölösleges köröket futni. ne képzelegj.
6/6 anonim válasza:
nekem ez elég fura,h ha vki unalomból megy el randira...
én biztos h nem neéék el ha nem érdekel az illető.most minek öltözzek ki stb. ha nem is érdekel az illető?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!