Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek melyik a jobb? Vékony, magas, szép lány kis mellekkel vagy kövér lány nagy mellekkel és hatalmas fenékkel?
17:20 & 17:23
a kedvetekért átfogalmazom a kérdést...
Fiúk! Szerintetek melyik a jobb? Vékony, magas, lány kis mellekkel vagy duci lány nagy mellekkel és nagy fenékkel?
Így megfelel?
és köszöni szépen a májam nem kell neki hizlalás. szimplán az őszinte véleményekre vagyok kíváncsi...
Nézd, ha csak ezen múlna egy kapcsolat... de már a külsőségekben se mindegy, hogy a magas vékony lány arányos-e vagy gebe. Hogy a molett lány arca szép-e. Hogy mennyire igényesek. De a külsőségeken túl még ott van, hogy melyik milyen értelmes, milyen jó a humora és még hatezer kisebb-nagyobb dolog. Úgyhogy nem tudom hirtelen, hogy a vékony magas kismellű vagy az alacsony duci nagymellűt választanám. Nem vagyok ennyire felszínes, gondolom a 14-18 éves korosztály csak ezt nézi, én nem.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!