4 hetes terhes vagyok 4 poz. teszttel, hatalmas feszülö mellel es fajo derekkal, de nekem nincs magas höm, teljesen normalis 36 mindig, ez baj?
Figyelt kérdés
a 4tesztet azert csinaltam mert annyira örülök,es nem hittem el,minden ok is csak nincs olyan kiemelkedö höemelkedesem2009. febr. 20. 21:43
1/8 anonim válasza:
jaj de aranyos vagy!Elképzeltem ahogy négyszer visszamész a gyógyszertárba!:D Gratulálok,a pozitiv az pozitiv,akármennyi is a hőd:-)))
2/8 anonim válasza:
Gratulálok neked! A testhőmérsékleted miatt ne aggódj, mindenki más és mindenkinél másképp jelentkezik a terhesség, másak a jelei és másképp éljük meg! Ez így jó! Nem vagyunk egyformák! Fontos, hogy ne aggodalmaskodj és ne idegeskedj. Nyugalom. Pozitív gondolkodás. Harmónia! Még egyszer gratula. 13 hets km
3/8 A kérdező kommentje:
nem ugyanoda mentem az ciki lett volna :)
2009. febr. 20. 21:50
4/8 anonim válasza:
Ha pozitív az pozitív. De jó neked! Nekem iszonyú hőhullámaim voltak végig. Egész télen 18 fok volt a házban, mert különben majd meg őrültem. A férjem vacogott, meg az egész család azon aggódott, hogy megfázik a kismama.
De nem mindenki éli meg egyformán.
5/8 anonim válasza:
Én sosem mértem a hőmet,Te se tedd,a tesztek bizonyítanak.Nagyon gratulálok!
6/8 A kérdező kommentje:
sose mericskeltem a hömet,csak most hogy tudom jön a baba,hala istennek nincs hanyingerem sem köszi a valaszokat
2009. febr. 20. 22:17
7/8 anonim válasza:
Jaj dehogy baj! Nekem is csak akkor ment 37 fölé eddig, amikor megfáztam! Ne izgulj! Nem mindenkinek lesz magasabb a hője, ha babás lesz!
8/8 anonim válasza:
Szia!
Először is gratulálok! Ne aggódj, én úgy tanultam, hogy a hőmérséklet emelkedés terhesség esetén csak 1-2 tized. Ill. egész pontosan pé esetén megemelkedik 1-2 tizeddel és ha teherbe esel, akkor úgy is marad. Szóval semmi probléma. Pozitív az pozitív a hőmérséklet meg akkor számít ha pé-t nézel:)
Boldog Baba várást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!