30 hetes vagy, ma megmértem a haskörfogatom köldöknél, mert mindenki azt mondja, hogy hatalmas a hasam.127 cm-es. Egyébkénk 170 cm magas vagyok és van egy kis feleslegem, de a hasamon nincs háj. Nektek ilyenkor kb hány centi volt a pocitok?
Szia!
Én 36 hetes vagyok és 96 cm a hasam köldöknél mérve. 165 cm vagyok. Alkati kérdés szerintem.
28 hetes vagyok és 98 cm a pocim körbe.
Engem meg folyton azzal cukkolnak és idegesítenek, hogy még 4 hónaposank sem nézek ki. Sőt, van aki azt hiszi, csak felszedtem pár kilót. Múlthéten még a doki is meglepődött, pedig eddig ő mondta, hogy ne foglalkozzak ezekkel a megjegyzésekkel, mert magas vagyok (183 cm) és másként oszlik el.
Mindenesetre a vizsgálatkor kiderült, minden rendben, minden méret tökéletes,annyi, amennyinek ilyenkor lennie kell. Szóval megnyugodott ő is , én is
Nagy pociból is bújt már elő kis súlyú gyerek, meg fordítva is.
Én örülnék, ha nagyobb lenne.... De előnyöm a pici pocival, hogy egyáltalán nem érzem "terhesnek" magam.
Szóval, engedd el a füled mellett ezeket a megjegyzéseket. Mindig a doki véleményére adj!
28 hetes km
Köszönöm a válaszokat!!
Igazából engem nem zavar, hogy nagy a pocim, ami engem zavar, hogy mindnki azzal jön, hogy biztos mekkora baba lesz meg hogy biztosan csak egyedül van és nem ikrek? Eddig nem mondta a doki, hogy több a magzatvizem, jövőhéten megyek hozzá meg fogom kérdeni, hogy a méretei megfelelnek e a korának.
Szia!
Nekem 31hetesen volt 96os körfogatom.Van,aki azt mondja milyen kicsi,más meg,h nem ikreket várok véletlenül?!
Egyébként tényleg alkati kérdés.165cm vagyok,42kgal kezdtem a terhességet,és 61nél tartok:)
Szóval ja.De mondják,hogy nagyon jól áll,hogy ennyit felszedtem,csak azért már nehéz nagy hassal ebbe a nagy melegbe.
33+1kisma
Én most 31 hetes vagyok, és 110 a hasam.Épp a minap kérdezték hogy mennyi van még hátra, és mikor mondtam hogy két hónap, csak nézett, és mondta hogy nem saccolt csak egy hónapot.
Mindenki mondja hogy szép nagy a pocim.Mondjuk átlag testalkatú vagyok, de a hasamon mindig volt némi felesleg.
Szia! Nekem a 30. héten 118 volt a haskörtérfogatom. 169cm vagyok, és súlyfelesleggel indultam. Mindenki folyton azt kérdezgeti, hogy ugye már megyek szülni, vagy, hogy ketten vannak? Na meg, amit a legjobban utálok, amikor azt mondják a hasam láttán, hogy "mekkora baba lesz"! Viszont az orvosok szerint, ill. a méretek szerint teljesen normális súlyú a bébikém!! Egyébként az egyik orvos, akinél nemrég jártam, azt mondta, hogy a has állásából és formájából nem lehet következtetni a baba méretére. Én ehhez tartom magam!! Úgyhogy próbálj meg nem tudomást venni ezekről az emberekről.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!