30 hetes vagy, ma megmértem a haskörfogatom köldöknél, mert mindenki azt mondja, hogy hatalmas a hasam.127 cm-es. Egyébkénk 170 cm magas vagyok és van egy kis feleslegem, de a hasamon nincs háj. Nektek ilyenkor kb hány centi volt a pocitok?
Én is 170 cm magas vagyok, de pénteken töltöm a 32.hetemet. Én nagyon kis karcsún kezdtem a terhességet(2.baba)60cm-es derékbőséggel. Most megmértem, mert amúgy csak pocakom van, semmi más, és nekem 96cm, ha állva megmérem. Még van szűk 2 hónap hátra, de nekem tuti nem lesz akkora pocim mint most 30 hetesen neked. Baba méretei uh alapján a korának megfelelő, bár nekem az első gyermekem is pici súllyal született, 38.héten, csupán 47cm-el, és 2500g-al. Viszont 10/10-es apgarral, úgyh most sem szeretném ha 3 kilónál több lenne. Mostmár 5 éves, és mindenki azt hiszi szeptembertől suliba megy...pedig még van egy éve az oviból.
Szóval lehet h nagy babád lesz, de ez a haskörfogatos dolog akkor igazán mérvadó szerintem, ha legelején is tisztában vagy azzal h mekkora a körfogata. És akkor tudod viszonyítani. Én 60cm-ről max 100-105-ig fogok fölmenni. Szerintem.
De jó, hogy ilyen sokan írtatok!
Ami még nálam szintén idegesítő, hogy aki ismeri a férjem (aki két méter magas és kb 150 kg) mindenki azt mondja ez a gyerek tiszta apa lesz. Nagyon kiváncsi vagyok, hogy mit fognak mondani 32 hetes genetikain, hogy mekkora a babyke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!