Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már kínszenvedés az egész, és nem érdeklem érdemes folytatni hátha jobb lesz? Reménykedjek vagy hagyjam?
Minden további info nélkül: HAGYD!
Az emberek nem változnak meg, max. pár hét-hónap erejéig. Csak raboljátok egymás idejét.
Én 9 évig reménykedtem változásban. Életem legnagyobb hibája volt. Magammal és vele is kiszúrtam. Te ne ted, okulj más kárán.
És ez így élet? Hogy van néhány jó napod?
Hány éves vagy? Mióta vagytok együtt?
Dehogynem! :)
Csak most ezt érzed, ami norális dolog. De ha már nem lesz melletted ez a fiú, majd meglátod, kinyílik előtted a világ. Te is észreveszel majd más fiúkat, és ők is észrevesznek téged. De ha azt látják, hogy van pasid, nem fognak közeledni.
És egy kínszenvedéses kapcsolattól még az egyedüllét is jobb. Ami ilyen fiatal lány esetében szerintem max. pár hónapot jelent.
Lépj tovább! Maj meglátod, jobb lesz utána. :)
Szurkolok neked!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!