Én vagyok a szemét vagy anyám?
Oké, mindegy, hagyjuk.
Örülök, hogy mindenki szerint normális, hogy ha valakinek van egy új családja a régi gyereket lesz.rja. Biztos én vagyok a h.lye, hogy már most úgy gondolom, hogy annyi gyerekem lesz amennyit fel tudok nevelni. Ha kettő akkor kettő. Ha egy akkor egy.
Az új gyerek a te rokonod, a féltestvéred. Vagy ikrek?
A te eseted tipikusan mutatja, hogy félig-felnőtt korban már képtelenek a gyerekek egy nevelőapát elfogadni, egy új testvért és új családot is.
Én minden bizonnyal feláldoztam volna magad érted és nem házasodom újra, nem szülök második gyereket.
Viszont gondolj bele milyen lenne neked hasonló cipőben, amiben anyukád jár. Egyedül maradt veled, lelki és anyagi támasz nélkül. Nemi élete nulla lett, még egy ölelést sem kapott senkitől, nem kapott nőnapra többet virágot, nem kapott egy bókot sem soha többet. Elvártad volna, hogy mindezt örömmel viselje és kb. 40 éves korától mondjuk újabb 40-50 évig teljesen egyedül élje le az életét.
És annak viszont örüljön, hogy te társat találsz, szülsz, karriered lesz, rá viszont elfelejted rányitni az ajtót.
A helyzeted nem lett megfelelően kezelve, anyád és a nevelőapád turbékolása lehettett zavaró, a hozzáállásuk nem eléggé intelligens.
Viszont benned is van anyukádból jócskán önzés, meg nem értése a másik helyzetének.
A te esetedben valóban az volt a legjobb ha elmentél apukádhoz. Egyszerűen, ha nem tudsz beilleszkedni a megváltozott körülmények közé, akkor éld a saját életed. Nemsokára nagy leszel és jobban megérted az egészet.
Anyukádat is, nem maradhatott örökké egyedül. Én megtettem volna ilyen önző gyerekért, (de az én vagyok) de mi lett volna a hála??? Lett volna érte tisztelet? Szeretet öreg koromban, amikor egyedül csoszogok? Vagy azt mondtad volna, hogy a vén h. ulye anyám rajtam lóg, azt akarja hogy vele foglalkozzak, miért nem keres magának egy pasit?
Írtátok, hogy rendben van a második gyerek is, mert neki ott van az anyja és az apja is, hogy eltartsa! De könyörgöm, a kérdezőnek az a nő nem az anyja? Neki nem lenne szüksége az anyjára és az apjára is?
Lehet, hogy ingerülten, néhol tiszteletlenül írt, de attól függetlenül igaza is van.
Az anyának 3 gyereke van, nem csak az a 2 akit az új párjának szül(t). Mind a 3-ról kötelessége lenne gondoskodni, ha máshogy nem, hát anyagilag. Ja, hogy az nem megy, nem baj majd szül még 4-5 gyereket az új pasinak és akkor majd kapja a segélyt és családit, mert abból aztán mesésen el lehet indítani a gyerekeket az életbe...
Amikor az apuka nem akar gyerektartást fizetni, mert nincs miből, akkor szinte habzó szájjal támad mindenki neki, de ha egy anya nem fizet, és emellé még gyártja a gyerekeket, akkor minden rendben van. Ez csak szerintem furcsa?
Örülök, hogy azért vannak akik megértették a lényeget.
Lehet túl ingerültnek tűnök, de hogy ne lennék az, amikor sz.rik a fejemre.
Ha a kistesómat nem tudnák MIATTAM eltartani, ezért nincs rám pénz, akkor az a másik gyerek levegőn fog élni és falevélből lesz a ruhája? Nekem, vagy apámnak egy ezrest nem ad havonta, de gondolom egy újszülött olcsóbb lesz. Tényleg ezt tapasztaltam mikor megszületett a kistesóm...
19
Apám nem fog vele szemétkedni. Ha tényleg lesz még két gyereket pláne nem. Én sem azt akarok, csak h.lyén gondolkodik. Vagyis rám nem gondol egy percet sem, ez tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!