Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én vagyok a szemét vagy anyám?

Én vagyok a szemét vagy anyám?

Figyelt kérdés
A szüleim elváltak. Először anyunál voltam elhelyezve, de összejött egy pasival akit nem bírtam, terhes lett, ezután rám alig maradt pénz. Megszületett a gyerek, nagyon idegesített, hogy ő állandóan sír, és anyám is egyre idegesebb. Ezért szóltam az apámnak, hogy átköltöznék hozzá. Anyám kiakadt, apámnak addig beszélt míg ő nem kér gyerektartást, merthogy ő nem tud kisbaba mellett fizetni, eddig utánam is kapott pénzt, most az is megszűnik, még adni is nem tud. Végül is megértettem. Szerencsére apám el tud viszonylag normálisan tartani. Hétvégén voltam náluk, örömmel újságolta, hogy gyereket vár. Felpattantam, otthagytam. Nem is akarok többet oda menni. Nem igaz, hogy rám nincs egy forintja sem, de egy másik gyereket el tud tartani. Nem is csak a pénzről van szó, hanem úgy az egészről. K.-ra nem érdekli mi van velem, elég hogy kéthetente lát, szülinapomon kiszúrta a szemem egy kb. kétezerforintos ajándékkal.

2013. febr. 28. 14:27
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
74%
Lehet, hogy anyukádnak tényleg nincs pénze, csak az élettársának.
2013. febr. 28. 14:34
 2/28 A kérdező kommentje:
Szerintem adott helyzetben teljesen mindegy lenne, hogy az élettársának mennyi a pénze. Akkor nekem, vagy apámnak odaadná anyám, ők meg élnének a közös többiből. Egyébként meg a pasi nem egy lottó ötös. Én aláírom, hogy nincs sok pénzük, de akkor is a meglévőket kellene eltartani, nem tovább sokasodni.
2013. febr. 28. 14:36
 3/28 anonim ***** válasza:
88%
Én ajándékot sem kaptam szülinapomra, annyira nincs pénzünk:)
2013. febr. 28. 14:37
 4/28 A kérdező kommentje:

3

De neked gondolom nem is csinálnak még vagy 20 gyereket a szüleid.

2013. febr. 28. 14:39
 5/28 anonim ***** válasza:
41%
Ne haragudj, de nagyon gyerekesen viselkedsz. mennyi idos vagy, 14?
2013. febr. 28. 14:56
 6/28 anonim ***** válasza:
39%

" Először anyunál voltam elhelyezve, de összejött egy pasival akit nem bírtam, terhes lett, ezután rám alig maradt pénz. "

Volt mit enni, hol aludni, volt futes, melegviz, jarattak iskolaba?

"Megszületett a gyerek, nagyon idegesített, hogy ő állandóan sír, és anyám is egyre idegesebb."

Jah, hat egy egoista egykenek ez valoban nagy csapas lehetett....

" Ezért szóltam az apámnak, hogy átköltöznék hozzá. Anyám kiakadt, apámnak addig beszélt míg ő nem kér gyerektartást, merthogy ő nem tud kisbaba mellett fizetni, eddig utánam is kapott pénzt, most az is megszűnik, még adni is nem tud."

Nos, a GYED, GYES valoban nem nagy osszeg, abbol eleg nehez meg pluszban kifizetni, bar azert kellene...

"Hétvégén voltam náluk, örömmel újságolta, hogy gyereket vár. Felpattantam, otthagytam. "

Illett volna gratulalni.

"Nem is akarok többet oda menni."

Ne menj.

" Nem igaz, hogy rám nincs egy forintja sem, de egy másik gyereket el tud tartani."

Annak a masik gyereknek ott az apja, ketten tartjak el.

" Nem is csak a pénzről van szó, hanem úgy az egészről. K.-ra nem érdekli mi van velem, elég hogy kéthetente lát, szülinapomon kiszúrta a szemem egy kb. kétezerforintos ajándékkal."

En ket nagy pofonnal szurnam ki a szemed, hatha rajossz, hogy milyen buta es egoista vagy

2013. febr. 28. 15:02
 7/28 A kérdező kommentje:

15 vagyok, de 100 évesen is így fogom gondolni. Igen van mit ennem, nem fagyok meg. De apámat sem veti fel a pénz. Ő sem azért mondta neki, hogy ne fizessen, hogy szüljön még másik gyereket.

Már amúgy is van neki kettő, minek egy harmadik? Nem igaz, hogy nem értitek, hogy ennyi erővel minket is támogathatna! Én nem vagyok a gyereke, mert lett neki újcsaládja? Ha KÉT gyereket be tud vállalni, el tudnak tartani akkor az eddig kettőt (engem, kistesómat) is el tudott volna eddig. Nem????

2013. febr. 28. 15:09
 8/28 A kérdező kommentje:
Figyelj nehogy már ne legyen rám évente 2ezer forintja? Míg a kistesómnak van egy rakat játéka. Érdekes rá mindig van pénz. Meg gondolom erre az újra is lesz. Itt lehet inkább apám a hibás, hogy túl kedves volt. Egyébként meg legalább 5000 ezer forintot ideadhatna nagy néha. De mióta elköltöztem egy forintot nem adott, sem a suliba, sem a ruhába, semmibe.
2013. febr. 28. 15:13
 9/28 anonim ***** válasza:
35%
Jól tette. Egy agresszív, követelőző, primitív gyerek vagy!
2013. febr. 28. 15:15
 10/28 A kérdező kommentje:
Egyébként nem arról van szó, hogy kétezer forintos ajándék.. Hanem hogy ennyi összesen. Ha csak ekkor ad összesen egy évben, legalább gyűjtene rá. Apám sem vett nagy ajándékot. De eltart. Ő nem csinált még vagy húsz gyereket. Kistesóm bezzeg kapott tologatós biciklit első szülinapra, egy olyan van legalább egy tízes. nekem meg semmi.
2013. febr. 28. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!