Hogy lehet ilyen szemét anyám?
Adok neki egy magamra 37.000FT-ot,plussz az étkezési jegyet ami 9200FT.
Ezt mind arra hogy fedezze a rezsi rám eső részét,meg a kajámat.
Ő azonban nem először csinálja h még csak boltba se hajlandó elmenni. A kifogás mindig az nem az én dolgom mindig eljárnia boltba. De ha én enni szeretnék ha már oda adok ennyi pénzt(a tesom a gyerekével itthon lakik fele ennyit sem kettöjükre) és elmennék boltba akkor nem mondja ám h kell e még vmi,ha meg csak azt hozok amit én gyorsan összeütök magamnak akkor nyafog h ebből a pénzből ő már sokkal többet jobbat tudott volna csinálni. Megint feleslegesen költöttem a pénzét...
Ha nem adnék ennyit akkor nem tudnánk fizetni a számlákat és kikapcsolnák a gázt,villanyt. tesóm csak gyest meg családit kap érthető h nem tud anynit adni,.munkát meg még nem talált.
Most is megyek dolgozni,ettem egy szelet elég száraz kenyeret és ennyi. kérdeztem anyámat h megy e majd boltba főz vmit? a válasz nem,miért mindig az én dolgom?
Mondhatom remek,hazajövök este 10kor és dögöljek éhen...
MOndtam neki h akkor most fizukor csak annyit adok amennyi a rám eső rész,és a kajét megoldsom magamnak. Röhög h akkor majd kikapcsolják a gázt,ugyh nem tudok főzni.
mindenki mondja h jobban járnék ha albiba mennék,de én itt vagyok segítem őket és ezt kapom
Miért nem főz mondjuk a tesód?Ha már nem tud annyit adni a háztartsába,legalább ezzel kompenzálhatná.Azt valahol megértem,hogy anyukádnak elege van a mindenappi főzőcskéből,mert velem is szokott ilyen lenni és néha jól esne,ha valaki más megcsinálná helyettem,viszont nálunk ez a feladat teljes mértékben rám hárul,mert a gyerekek még kicsik,a párom pedig egész nap dolgozik,így nem vűrhatom el,hogy ők menjenek boltba,vagy főzzenek ebédet.
Nálatok viszont,ha már te adod a legtőbb pénzt a háztartásba a többieknek kéne elvégezni az ilyesmi házimunkákat.Mondd anyukádnak,hogy egyezzenek meg a testvéreddel,hogy melyik nap,ki főzzön,vagy osszák fel a teendőket,pl egyikük elmegy a boltba,a másik főz.
Már bocs, de hány éves vagy, hogy ha nem tolják eléd a kaját, akkor száraz kenyeret eszel? Nem tudsz megcsinálni egy szendvicset?
És azt sem értem, hogy mondhat valaki ilyet hogy szemét az anyja....érdekes vagy.
Ne ad ki a pénzt a kezedből,
a csekket te is be tudod adni a postára számold ki mi jön ki a 37 ből és azt dobd fel,
a kajajegyből meg rendlej kaját a melóba, ha spórolni akarsz 32-23 napra rendelj valami főzeléket amúgy meg vegyél 10 dkg párizsit meg zsömit.
A maradék jegyből öblítőt, tartós tejet…. ilyesmit vigyél haza figyeled az akciókat
Lényeg mostantól ne adj készpénzt és kaját is csak úgy 1 db tojás mert rántottát vacsizol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!