Csak én fújom fel, vagy mást is zavarna?
Az én anyósom is ilyen volt, pedig tőlünk pár km-re lakott. A fiamat még csak csak elfogadta, de a lányomat ki nem állta, és ezt meg is mondta, hogy neki 2 fia van, és nem tud mit kezdeni egy lánnyal. Na, én sem erőltettem a dolgot, a gyerekek nem is törődtek vele, ellenben anyumékkal, akik nagyon messze laknak, őket a mai napig imádják, hívják, látogatják, az ittenit nem sűrűn. (Azóta az én gyermekeim már felnőttek) Engem is bántott a dolog mindig, ha nem is mutattam. És láss csodát, a másik fiának 2 éve született gyereke, és éjjel nappal azt nyalja falja, szinte már ő neveli. Pedig lány!
Ez még rosszabbul esett, sőt, a lányom is megjegyezte, hogy ő milyen boldog lett volna, ha a mamáék vele is így foglalkoztak volna. Hát, ez van, pedig én sosem bántottam a 20 év alatt őt, a másik menye felé sem megy, és mégis ők a mindenek!!! Anyagilag, mindenhogy őket támogatja. Ez van, ezt kell elfogadni.
Istenem de irigyellek! Már bocsi. Az enyém folyton a nyakamon van, beleszól mindenbe, nem hagy élni addig amig minden úgy nincs ahogy ő akarja (mármint a gyerekkel kapcsolatban).
Szerintem ne foglalkozz vele. HA őt nem érdekli minek erőlkiödnél? Ez az ő szegénységi bizonyítványa, majd később megbánja hogy nem látta az unokáját felnőni. Magának ássa az árkot, ő fog beleesni.
Szia!
Hát én megértelek.
Az én anyósom a lányomat sz@rja le és most 6 hónapos terhes vagyok, ezt meg nem is akarták, semmit soha nem kérdez, hogy jól vagyok-e, még keresztbe is rak ahol tud.
Máson, de összevesztem velük 1 hónapja, azóta néha küld valamit a gyereknek, de csak ha férjem elmegy hozzájuk. ha nincs itthon be nem jön, és nem érdeklődik semmit.
A másik unokáját meg imádja, arról le nem lehet vakarni...
Tudod én meg nem fogom sajnálni, ha a halálos ágyán egyedül lesz egyáltalán, mert ő akarta így.
Egyébként ők is akkor látják a lányt, ha mi visszük, vagyis már csak a férjem, mert én nem megyek. Velem nagyon szemét módon viselkedtek, és még kamuznak is rólam a hátam mögött...
A lányom szereti őket (még) ezért néha ha kérik mehet, de nem tudom meddig lesz ez így.
Mert ez is milyen már, hogy ők rendelik oda magukhoz, mikor kénye-kedve szolgálja, szóval érdekesen gondolkodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!